Popkoor Canzonetta presenteert: Jacht op de Tevruk

Mede in het kader van popkoor Canzonetta’s 45-jarig jubileum nemen zij u mee in de “Boddekotter”, op een zoektocht naar het ultieme geluk, dat te vinden schijnt te zijn in het havenstadje Lariegrijp, want daar hebben ze het mysterie van leven, liefde en dood ontdekt…. Popkoor Canzonetta wordt op hun reis vergezeld door een aantal zeer goede muzikanten en door regisseuse Britt Koole. Het publiek geniet van een hapje en een drankje en wordt door personen van diverse pluimage geleid langs een raamvertelling in carrouselvorm: humoristische, soms geheimzinnige scènes met veel zang en muziek.

Canzonetta zocht zelf de muziek bij deze scènes en is nu volop bezig deze in te studeren onder de enthousiaste en kundige leiding van John Koole. Er worden decors gebouwd, kleding gemaakt, aan scènes gesleuteld en gerepeteerd en zo ontstaat langzaam maar zeker een avondvullende productie: een verhaal over de zoektocht naar geluk, vol mysterie, spanning en drama, met een diepzinnige ondertoon, want wat bereikt men met deze zoektocht? Dit alles wordt omlijst met zeer gevarieerde muziek van o.a. Procal Harum, Mike Batt, the Beatles, en anderen. En dat is nog lang niet alles….

Vrijdag 12 april 2013: 20.30 uur
Zaterdag 13 april 2013: 20.30 uur

De kaartjes kosten € 12,50 per persoon, inclusief culinaire hapjes bij de scènes. Je kunt ze via Turn on JavaScript! bestellen.

Meer info is te vinden op: http://www.canzonetta.nl/pagina/Laatste%20Nieuws~14
Of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Popkoor.Canzonetta

wanneer 12 april 2013 t/m 13 april 2013
locatie Het schoolgebouw van de Bodde, Karel Boddenweg 1-2, Tilburg
entree €12,50
website http://canzonetta.nl
publicatie: 26/03/2013, categorie: ,,,
Vorige pagina