Prikbord, categorie:

Mannen, start singing......

Het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia organiseert op maandagavond 22 september om 19.30 uur een gratis masterclass Start Singing. De avond is bedoeld voor mannen jonger dan vijftig jaar die er wel eens aan hebben gedacht om in een koor te gaan zingen. Dat kan als een drempel worden ervaren. Om die te slechten is Start Singing georganiseerd. De masterclass wordt gegeven in MFA Zuiderkwartier aan de Wassenaerlaan 38.

Bij deze masterclass zijn mannen welkom die geen (of weinig) ervaring hebben of die al bij een ander koor zingen. Aan de avond wordt medewerking verleend door Anton Kropivsek, dirigent van het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia en bariton Marcel van Dieren.

Deze twee experts laten tijdens Start Singing de deelnemers het plezier ervaren dat samen zingen geeft. Ze vertellen onder meer over hun eigen zangervaringen. Zo past Marcel van Dieren in het rijtje Tilburgse bekende zangers Guus Meeuwis en Freek Bartels. Hij is een zeer succesvolle zanger met een indrukwekkende staat van dienst in de wereld van opera, operette en musical.

Wie naar aanleiding van Start Singing besluit door te gaan kan deelnemen aan de eveneens gratis cursus ‘Ontdek je stem’. Deze cursus bestaat uit twaalf lessen van een uur op de maandagavond. ‘Ontdek je Stem’ heeft zich als cursus bewezen. Zo’n dertig nieuwe zangers hebben de afgelopen twee jaar hun weg gevonden naar het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia.

Publicatie: 09/09/2014, categorie:

Cultuurnacht 2014 doe mee

Deelnemen aan de Cultuurnacht Tilburg 2014? Amateurkunstenaars kunnen zich voor 1 september aanmelden bij Art-fact via Turn on JavaScript!. De vierde editie van de Cultuurnacht vindt plaats op 25 oktober 2014. Het thema is 'Made in Tilburg'. Je kunt optreden op een van de cultuurroutes, ook komt er een speciaal amateurkunstprogramma i.s.m. Factorium Podiumkunsten. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Publicatie: 06/08/2014, categorie:

gratis kraam Vrijetijdsmarkt Tilburg Noord

Op zondag 19 oktober 2014 organiseert stichting Noordraad Heikant-Quirijnstok een vrijetijdsmarkt in wijkcentrum De Symfonie (13.00 - 19.00 uur).

Amateurkunstgroepen uit Tilburg Noord kunnen zich aannmelden voor een gratis kraam tijdens deze marktDeelnemers aan deze vrijetijdsmarkt kunnen:

  • bekendheid geven aan de activiteit van de vereniging, club of organisatie
  • de activiteiten presenteren en/of demonstreren
  • kennismaken met geïnteresseerden, als toekomstige leden, sponsoren en vrijwilligers
  • informatie uitwisselen en/of samenwerking opbouwen met andere deelnemers.

De vrijetijdsmarkt wordt omlijst met een gevarieerd muzikaal programma, ook zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. Heeft u interesse? Aanmelden kan tot uiterlijk 15 september per e-mail via Turn on JavaScript!;

Publicatie: 06/08/2014, categorie:

Doe mee aan de Senioren-Korendag

Op 17 oktober a.s. vindt weer de jaarlijkse Senioren-korendag plaats, georganiseerd door de Federatie Tilburgse Zangverenigingen. Ook seniorenkoren die niet aangesloten zijn bij de FTZ zijn op die dag van harte welkom. Tevens zal deze dag vrij toegankelijk zijn voor publiek.

Interesse in deelname? U bent van harte welkom! Deelname kan door inschrijving via Turn on JavaScript!. De uiterste inschrijfdatum is 30 april 2014.

  • Organisatie: Federatie Tilburgse Zangverenigingen
  • Datum: 17 oktober 2014
  • Locatie: C.C. de Schalm, Eikenbosch 1 te Berkel-Enschot
  • Deelname door inschrijving via Turn on JavaScript!
Publicatie: 23/04/2014, categorie: Geen
Items 1 t/m 4 (totaal: 4) | Pag. 1 / 1 | 1