Prikbord, categorie:

Betaalbare Atelierruimte gezocht per jan. 2015

Kunstenares Ceciel van der Weide zoekt per januari 2015 een betaalbare werkruimte/atelier voor haar werkzaamheden met keramiek, cursussen en cultuuractiviteiten. Haar huidige atelier wordt helaas kantoorruimte. Het zou gaan om een ruimte van min. 100m2 op de begane grond, in of rond Tilburg. Het is belangrijk dat de ruimte goed bereikbaar is en dat er parkeergelegenheid in de buurt is. Een gecombineerde woon-/werkruimte is ook optie. Heb je een goede tip? Laat het dan weten via Turn on JavaScript!. De bruikbare tip wordt creatief beloond. 

Publicatie: 01/10/2014, categorie:

Cultuurnacht 2014 doe mee

Deelnemen aan de Cultuurnacht Tilburg 2014? Amateurkunstenaars kunnen zich voor 1 september aanmelden bij Art-fact via Turn on JavaScript!. De vierde editie van de Cultuurnacht vindt plaats op 25 oktober 2014. Het thema is 'Made in Tilburg'. Je kunt optreden op een van de cultuurroutes, ook komt er een speciaal amateurkunstprogramma i.s.m. Factorium Podiumkunsten. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Publicatie: 06/08/2014, categorie:

Doe mee aan de Senioren-Korendag

Op 17 oktober a.s. vindt weer de jaarlijkse Senioren-korendag plaats, georganiseerd door de Federatie Tilburgse Zangverenigingen. Ook seniorenkoren die niet aangesloten zijn bij de FTZ zijn op die dag van harte welkom. Tevens zal deze dag vrij toegankelijk zijn voor publiek.

Interesse in deelname? U bent van harte welkom! Deelname kan door inschrijving via Turn on JavaScript!. De uiterste inschrijfdatum is 30 april 2014.

  • Organisatie: Federatie Tilburgse Zangverenigingen
  • Datum: 17 oktober 2014
  • Locatie: C.C. de Schalm, Eikenbosch 1 te Berkel-Enschot
  • Deelname door inschrijving via Turn on JavaScript!
Publicatie: 23/04/2014, categorie: Geen
Items 1 t/m 3 (totaal: 3) | Pag. 1 / 1 | 1