Prikbord, categorie:

Het Zuid Nederlands Concert Koor zoekt zangers.

Elk jaar organiseer het Zuid Nederlands Concert Koor (ZNCK) zelf of in samenwerking met andere orkesten bijzondere concerten. Het ZNCK kent geen leden, zangers kunnen zich per project aanmelden. Komend jaar staat er genoeg op het programma waar zangers zich voor kunnen inschrijven.

Heb jij een goede zangstem en ervaring in een koor? En vindt je het leuk om bij één of meerdere projecten mee te zingen? Dan kun je je nu inschrijven! Het ZNCK zoekt zangers voor: Reqiem, Maurice Duruflé, op 28 maart 2015 in de Laurentiuskerk in Dongen. Ook kun je je inschrijven voor Symphonie nr. 2 Auferstehung, Gustav Mahler. op 30 mei, 31 mei en 6 juni 2015.

Meer informatie of inschrijven? Dat kan op www.znck.nl

Publicatie: 27/11/2014, categorie:

Winter in Zuid zoekt kunstzinnige deelnemers

Oproep voor beeldend kunstenaars:
Tijdens het evenement Winter in Zuid op 14 december 2014 (gelijktijdig met de Buurtparade), is er gratis expositieruimte en zijn er kramen voor kunstenaars. Voor even wordt het Sint Annaplein omgedoopt tot Vincent van Gogh Kunstplein.

Het doel van Winter Zuid is om een keur aan activiteiten te kunnen bieden aan de bezoekers van het evenement. Dit betekent onder andere het tentoonstellen en verkopen van kunstobjecten, maar ook is er mogelijkheid voor het geven van demonstraties en workshops aan kinderen en volwassenen.

Naast de diverse activiteiten in een winterse Anton Pieck sfeer met nostalgische elementen en echt houtvuur, is dit jaar ook de Kunstparade toegevoegd aan Winter Zuid.

Ben jij een beeldend kunstenaar? Wil jij het gedachtegoed Vincent van Gogh levend houden in Tilburg? Meld je dan nu aan voor dit evenement door te mailen naar Maarten Teijen (Turn on JavaScript!).

Publicatie: 13/11/2014, categorie:

Betaalbare Atelierruimte gezocht per jan. 2015

Kunstenares Ceciel van der Weide zoekt per januari 2015 een betaalbare werkruimte/atelier voor haar werkzaamheden met keramiek, cursussen en cultuuractiviteiten. Haar huidige atelier wordt helaas kantoorruimte. Het zou gaan om een ruimte van min. 100m2 op de begane grond, in of rond Tilburg. Het is belangrijk dat de ruimte goed bereikbaar is en dat er parkeergelegenheid in de buurt is. Een gecombineerde woon-/werkruimte is ook optie. Heb je een goede tip? Laat het dan weten via Turn on JavaScript!. De bruikbare tip wordt creatief beloond. 

Publicatie: 01/10/2014, categorie:
Items 1 t/m 3 (totaal: 3) | Pag. 1 / 1 | 1