Prikbord, categorie:

Acteurs gezocht voor eindexamenregies

Ben jij een speler met ervaring en heb je zin om je tanden te zetten in een stuk over relaties en verhoudingen tussen man en vrouw? Dan is hier een zeer aantrekkelijk aanbod! Twee vierdejaar studenten van de Academie voor Theater van Fontys starten binnenkort met hun eindexamenregie. 

Regisseur Marjolein van der Meer zoekt twee mannen van 30-50 jaar en één vrouw van 30-50 jaar voor een dynamische voorstelling vol humoristische en scherpe teksten. Een verknipte gezinssitatie waarin de rollen lijken omgedraaid. 

Regisseur Liza Neijnens zoekt een mannelijke speler van 35-45 jaar, voor de rol van vader. Een naturel en realistisch spel wordt tentoongesteld. In de voorstelling kijk je vanuit de ogen van een kind naar hoe de scheiding van haar ouders zich voltrekt.

De repetities voor beide regisseurs starten 13 januari, elke dinsdagavond van 18.00 tot 22.00. De voorstellingen zullen plaatsvinden op 21 en 22 mei in 2015.

De audities vinden plaats op 16 december, spelers kunnen voor beide regisseurs audities doen. Voor Liza beginnen de audities om 19.00 uur tot 20.30 uur. Voor Marjolein zijn de audities van 20.45 tot 22.15 uur. Auditie, repetities en uitvoering zijn bij Factorium, Koningsplein 11 a te Tilburg. (let op; de ingang van het gebouw zit aan de Bisschop Zwijssenstraat, links van het ledscherm). De kosten voor cursisten van het Factorium zijn €50,00. Voor niet-cursisten €75,00.  Aanmelden voor de auditie doe je direct bij de regisseur zelf. Voor meer informatie kun je ook het beste direct mailen naar de regisseurs: Turn on JavaScript! of Turn on JavaScript!

Publicatie: 13/11/2014, categorie:

Figuranten gezocht voor roadmovie.

Figuranten gezocht! In november en december zal in de omgeving Tilburg en Roosendaal de film J.Kessels worden opgenomen. Een hilarische roadmovie en een melancholieke trip down memory lane ineen. Een film over een dollemansrit van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn en terug, én over een hallucinerende reis door de bovenkamer van een auteur, die niet meer weet of zijn boek een weergave is van zijn eigen fantasie, of dat hij figureert in andermans verhaal. De hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt (Soof en Loft) en Frank Lammers (De Marathon).

Er worden nog enthousiaste figuranten gezocht in alle leeftijdscategorieën. Dus heb jij altijd al een keer op een filmset willen rondlopen? Stuur dan snel een mailtje naar Turn on JavaScript! met daar in je naam, leeftijd, adres, contactgegevens en twee duidelijke foto’s (het liefst een waar je helemaal op staat, en een van je gezicht). 

Publicatie: 13/11/2014, categorie:

Winter in Zuid zoekt kunstzinnige deelnemers

Oproep voor beeldend kunstenaars:
Tijdens het evenement Winter in Zuid op 14 december 2014 (gelijktijdig met de Buurtparade), is er gratis expositieruimte en zijn er kramen voor kunstenaars. Voor even wordt het Sint Annaplein omgedoopt tot Vincent van Gogh Kunstplein.

Het doel van Winter Zuid is om een keur aan activiteiten te kunnen bieden aan de bezoekers van het evenement. Dit betekent onder andere het tentoonstellen en verkopen van kunstobjecten, maar ook is er mogelijkheid voor het geven van demonstraties en workshops aan kinderen en volwassenen.

Naast de diverse activiteiten in een winterse Anton Pieck sfeer met nostalgische elementen en echt houtvuur, is dit jaar ook de Kunstparade toegevoegd aan Winter Zuid.

Ben jij een beeldend kunstenaar? Wil jij het gedachtegoed Vincent van Gogh levend houden in Tilburg? Meld je dan nu aan voor dit evenement door te mailen naar Maarten Teijen (Turn on JavaScript!).

Publicatie: 13/11/2014, categorie:

Betaalbare Atelierruimte gezocht per jan. 2015

Kunstenares Ceciel van der Weide zoekt per januari 2015 een betaalbare werkruimte/atelier voor haar werkzaamheden met keramiek, cursussen en cultuuractiviteiten. Haar huidige atelier wordt helaas kantoorruimte. Het zou gaan om een ruimte van min. 100m2 op de begane grond, in of rond Tilburg. Het is belangrijk dat de ruimte goed bereikbaar is en dat er parkeergelegenheid in de buurt is. Een gecombineerde woon-/werkruimte is ook optie. Heb je een goede tip? Laat het dan weten via Turn on JavaScript!. De bruikbare tip wordt creatief beloond. 

Publicatie: 01/10/2014, categorie:
Items 1 t/m 4 (totaal: 4) | Pag. 1 / 1 | 1