Kleurrijke Mama's Tilburg (of Mamaverhalenkoor Tilburg)

Wij zijn een multicultureel vrouwenkoor uit Tilburg. We staan open voor vrouwen van alle leeftijden en uit alle windstreken. Momenteel zingen er 18 vrouwen met verschillende nationaliteiten en in leeftijd variërend. De vrouwen die zingen bij de Kleurrijke Mama’s komen uit alle wijken van Tilburg, maar ook uit omliggende gemeenten. We zijn een open groep, iedereen kan op elk gewenst moment inhaken. Onze deur en ons hart staan altijd voor je open.

Secretariaat: Fransisca Martini
E-mailadres: Turn on JavaScript!
Telefoon: 06-33720034 / 013-4681167 (Roos)
Doelgroep: Tot onze doelgroep behoren: alle vrouwen uit diverse culturen en met verschillende achtergronden. Het maakt niet uit wie je bent, het leven leert ons allemaal een les. En we komen bij elkaar om onze wijsheden aan elkaar door te geven. Zangervaring is hele
Artistiek leider: Lizet van Beek is de Tilburgse artistiek leider en dirigent. Begeleiding met accordeon: Berndine de Wolff en Eva Mol.
Repetitie moment: elke dinsdag van 19.30-21.30 (m.u.v. de schoolvakanties)
Repetitie locatie: In het MFA Kruispunt in Tilburg-West is repetitie. (Sabelhof 12-Sinopelstraat, op de kruising met Lage Witsiebaan in Tilburg. Lijn 6 stopt voor de deur op de Lage Witsiebaan, lijn 3 in de Baden Powellaan.Kiein stukje lopen)
Website: http://www.kleurrijkemamastilburg.nl en Facebook kleurrijkemamastilburg

 

Vorige pagina