Meedoenregeling Tilburg (2012-2013)

Deze tekst is afkomstig van: www.tilburg.nl er is ook een boekje verkrijgbaar over de Meedoenregeling.

De gemeente Tilburg wil dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als u minder te besteden hebt. Voor iedereen met een minimuminkomen is er de Meedoenregeling. U en uw gezinsleden krijgen dan 70 euro per persoon om te besteden aan een (of meerdere) activiteiten op deze website.

Hoe werkt de Meedoenregeling?
Als u recht hebt op de Meedoenregeling, krijgt u een budget van 70 euro om te besteden aan een (of meerdere) activiteiten op deze website. De Meedoenregeling 2012/2013 loopt tot en met 31 augustus 2013.

Extra geld voor uw kind
Uw kind kan naast de 70 euro van de Meedoenregeling nog een extra vergoeding krijgen om te sporten, of om muziek-, dans- of toneelles te kunnen volgen. De financiële vergoeding komt van het Jeugdsportfonds of Jeugdcultuurfonds. Voor sportactiviteiten bedraagt de totale vergoeding (inclusief de bijdrage van de Meedoenregeling) maximaal 250* euro en voor culturele activiteiten (dans, muziek etc.) 350* euro. De extra vergoeding kan aangevraagd worden bij Stichting Leergeld. Veel activiteiten voor uw kind komen in aanmerking voor een extra vergoeding.
* Dit bedrag is inclusief de bijdrage van de Meedoenregeling.

Activiteiten
Er zijn ruim 150 activiteiten om uit te kiezen. Het aanbod is onderverdeeld in categorieën. De meeste activiteiten zijn voor jong en oud. Sommige activiteiten beperken zich tot 55 of kinderen. Daarom zijn deze activiteiten in een aparte categorie vermeld. Het complete overzicht vindt u via de website van de gemeente Tilburg

Meer informatie
Meer informatie over de Meedoenregeling vindt u via:

de website van de gemeente Tilburg
het digitaal loket van de gemeente Tilburg

Secretariaat: Gemeente Tilburg
E-mailadres: Turn on JavaScript!

 

Vorige pagina