ReeshofParkFestival R-Newt

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de eerste editie plaats van het ReeshofParkFestival in het gelijknamige park in deze wijk. Initiatiefnemer jongerenwerk R-Newt biedt dan van 14.00 - 22.30 uur een diverse programma aan voor jong en oud: muziek, theater, dans, sport en spel. Een zomerse festiviteit om vast naar uit te kijken!

Je kijkt waarschijnlijk al uit naar de zomerzon, naar 20ºC of meer, naar vakanties en festiviteiten. Dat duurt allemaal nog wel even, maar met de eerste editie van het ReeshofParkFestival staat er al iets op de planning waar je naar uit kunt kijken!

Jongerenwerk R-Newt is samen met diverse samenwerkingspartners, zoals ContourdeTwern, De Wijkraad Reeshof, Reeshof Cultuurt!, Buurtsport, Tiwos, TBV Wonen en Netwerk Reeshof, al een paar maanden bezig met de voorbereidingen op het festival. Het festival richt zich op de hele wijk: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, er is voor ieder wat wils. Wijkbewoners ontmoeten elkaar bij het festival op een leuke en laagdrempelige manier. R-Newt wil wijkbewoners samenbrengen en het gevoel van saamhorigheid en de sociale cohesie in de Reeshof vergroten.

Rond en tijdens het festival wordt ingezet op het gebruik van talenten uit de Reeshof zelf. Dit loopt uiteen van het meehelpen in de organisatie tot een eigen muzikale act. Want: iedereen mens heeft een talent, en dat talent moet benut worden. Zo treedt de demonstratiegroep van Mie Katoen Tilburg op tijdens het eerste ReeshofParkFestival.

In de aanloop naar het festival zal meer bekend worden gemaakt, bijvoorbeeld over het programma.

wanneer 1 juni 2013 | van 14:00 tot 22:30 uur
locatie Reeshofpark, Tilburg Reeshof
entree Gratis
website http://r-newt.nl
publicatie: 16/04/2013, categorie:
Vorige pagina