Schubertiade Tilburgs Vocaal Ensemble in samenwerking met Villa Royal

Het Tilburgs Vocaal Ensemble treedt op zondag 24 november om 16.00 en 20.00 uur weer voor het voetlicht. Deze keer op een heel bijzondere locatie en op een zeer speciale manier… namelijk met een Schubertiade. Een salonconcert waarbij in een ongedwongen, sfeervolle ambiance muziek van Schubert en Brahms wordt gebracht: van zigeunerliederen, vrolijke niemendalletjes tot romantisch en melancholisch liefdesverdriet uit de 19e eeuw. Op de manier zoals Schubert die tijdens zijn leven zelf ook regelmatig uitvoerde. Hij nodigde familie en vrienden uit voor een muzikaal feestje. Villa De Vier Jaargetijden , Noordstraat 36 in Tilburg leent zich bij uitstek voor deze twee huiselijke concerten met koor, solo’s en duetten uitgevoerd door de leden van het Tilburgs Vocaal Ensemble. De Villa ligt op 2 minuten lopen van het centraal station.

De pianobegeleiding wordt verzorgd door Jelena Bazova. De regie is in handen van Oda Buijs en Ramon van den Boom is de dirigent. Bij aanvang geniet u van lekkernijen, thee en koffie, geserveerd door de jonge, in opleiding zijnde medewerkers van Villa Royal, project van Prins Heerlijk. Reserveren via
Turn on JavaScript!. Kaarten (inclusief koffie, thee en lekkernijen) kosten € 17,50. Vrienden van het TVE € 15,-, kinderen tot 15 jaar € 10,-.

wanneer 24 november 2013 2 concerten, aanvang 15.00 uur en 19.00 uur
locatie Villa de Vier Jaargetijden, Noordstraat 36 Tilburg
entree € 17,50 (Vrienden TVE € 15,- en kinderen t/m 15 jaar € 10,-)
website http://www.tilburgsvocaalensemble.nl
publicatie: 05/11/2013, categorie:
Vorige pagina