Smeltkroezen

Vrijdag 10 maart is het Smeltkroezen geblazen in het Juttheater. Verwacht iets anders dan anders, want het is anders. De avond begint om 20:30 uur en de entree bedraagt €5,-.

Bij het Smeltkroezen ligt het  accent op het samenbrengen van verschillende acts uit verschillende culturele disciplines. Apart en samen. 

Act de presence: Joost van Dijken, V en Elysia, Julian van Buul, Hendrik Van Maele, Petra Steindl, Felix Zech, Josse De Broeck en Het Magazijn Theaterproducties.

Joost van Dijken is bekend als componist voor theater, dans en film. Nu speelt hij ook onder eigen noemer in het voetlicht. V en Elysia improviseren in hun dansduet om reacties en impulsen van de psyche los te weken. 'Not Sure Where This Is Going' is de titel van de circusact van Hendrik, Petra, Felix en Josse. Zij gaan op onderzoek naar het fenomeen 'instorten'. Het theaterstuk 'Met Open Ogen' gaat over een groepje VN militairen op missie naar een oorlogsgebied om etnische zuivering te voorkomen en vooral de koude douche bij thuiskomst en daarna. Het Magazijn theaterproducties streeft hiermee naar public awereness. Julian van Buul (Beeldjutters) maakt video animatie tot een waar kunstwerk.

wanneer 10 maart 2017 | 20.30 uur
locatie Juttheater, Galjoenstraat 35-37
entree kaartjes reserveren €5 per stuk: Turn on JavaScript!
website https://www.facebook.com/events/385747401822026/
publicatie: 01/03/2017, categorie: Geen
Vorige pagina