Spelers gezocht voor muziektheaterstuk

Oproep van Stage It: Auditie 17 december

Beste,

In mei 2017 komt er een nieuw muziektheaterstuk op de planken in Tilburg. Wij van Stage It zijn van begin tot eind dit muziektheaterstuk aan het realiseren. Hiervoor zijn wij opzoek naar jou!

Tijdens het stuk volg je een hechte groep van zes uitzonderlijke vrienden met elk een eigen verhaal. Je gaat mee op de zoektocht van Alex, Kymia, Daniël, Joy, Charley en Emma, een zestal vrienden die flink op de proef gesteld worden.

Alex kampt met zijn gevoelens door deze aan de kant te schuiven. Hij probeert op verschillende manieren het gat te vullen, maar lijkt toch telkens hier niet in te slagen.
Kymia daarentegen bevindt zich tussen twee ‘vuren’ als geboren en getogen Moslima in een westerse wereld.
Ook Daniël weet hoe het voelt om tweestrijd te hebben, want zijn lichaam doet niet hetgeen wat zijn hart graag wilt.
Iemand die wel haar hart volgt, is Joy. Zij is geboren als man, maar staat in het leven als een vrolijke vrouw. Ze staat op het punt om eindelijk haar hartenwens tot vervulling te laten komen.
Als grote zus van Joy, is Charley haar steun en toeverlaat. Ze is onafhankelijk, strijdlustig en komt op voor vrouwenrechten. Op weg naar de vervulling van Joy's hartenwens, komt Charley zichzelf tegen.
En Emma, zij zit hier allemaal midden in en observeert alles wat er gebeurd in de vriendengroep, om antwoord te krijgen op haar eigen vraag.

Lijkt het jou nou super leuk om een van deze 6 rollen te gaan spelen? Mail dan jou motivatie, gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, e-mail) en een recente foto naar
Turn on JavaScript!.

Eventuele vergoeding.
Met vriendelijke groet,
Stage It!
Carmen Cortvriendt
Casting Manager

publicatie: 07/12/2016
Vorige pagina