Start nieuwe dansseizoen Mie Katoen

Het nieuwe Mie Katoen seizoen Werelddansen staat weer voor de deur.  Mie  Katoen begint op zaterdag 6 september met een openbare instuif (dansavond)  in  wijkcentrum  Heyhoef,  Kerkenbosplaats 1, Tilburg Reeshof. Op die avond is iedereen welkom om na de vakantie zich weer eens 'los' te dansen met de aangevraagde  verzoekdansen. De avond wordt geleid door Anke Niessen. De instuif start om 20.00 en duurt tot 23.30 uur.

Op maandagavond 8 september start de jaar-cursus van 31 lesavonden o.l.v. Anke Niessen in Wijkcentrum Heyhoef. Voor midden niveau en gevorderden in 3 tijd-blokken is door Anke weer een interessant programma van nieuwe en herhalingen van oudere dansen samengesteld. Ook herhalingen van oude en wellicht vergeten dansen, worden altijd in overleg met de groep bepaald. Een aantal dansers hebben zich al opgegeven: Bij inschrijving en betaling voor 1 september voor deze cursus geldt een reductie.  Zie voor de lestijden, prijzen en reducties de website: www.miekatoen.nl onder de kop Cursussen.

Mie Katoen, vereniging voor internationale dans, is nu ook aanbieder in de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg! Inwoners van Tilburg met weinig financiële draagkracht (inkomen tot 130% van het sociaal minimum) krijgen van de gemeente het cursusgeld terug, tot max €100 per kalenderjaar. Zie voor meer informatie: www.meedoentilburg.nl/a-37945503/muziek-en-dans/mie-katoen/

Graag tot ziens op 6 september bij de instuif en op 8 september bij de start van de danscursus Werelddans!

wanneer 6 september 2014 en 8 september 2014
locatie Wijkcentrum de Heyhoef, Kerkenbosplaats 1
entree € 6,50
website http://www.miekatoen.nl
publicatie: 02/09/2014, categorie:
Vorige pagina