Theatervoorstelling De Rode Molen

Theatergroep Masker bestaat 70 jaar, daarom komen zij met een wervelende show vol muziek, romantiek en emotie. De Werkplaats Amateurkunst Tilburg wordt omgebouwd in de sferen van de beroemde nachtclub "The Moulin Rouge". Masker werkt in deze productie samen met koor Phonè uit Sprang-Capelle. Het koor zorgt voor de muzikale omlijsting en geeft de show een extra dimensie. 

In de “De Rode Molen” droomt een inspiratieloze schrijver van het maken van succesvolle theaterproducties. Dan komt zijn fantasie tot leven en belandt hij in een wereld vol glitter, glamour, jaloezie en achterdocht. Kan hij de nachtclub van de ondergang redden?

De voorstellingen zijn in het weekend van 3, 4 en 5 november in de Werkplaats Amateurkunst, het adres is Jules De Beerstraat 6, 5048AH Tilburg. Op vrijdag en zaterdag starten we om 20:00u en op zondag houden we een matinee om 14.00u.

Meer weten over deze unieke show, kaartverkoop en locatie?
Op de site http://www.rodemolen.nl  is alle informatie te vinden.
De kaartjes kun je daar online voor €10,- kopen en direct betalen met IDEAL. Daarna ontvang je de kaartjes automatisch via de e-mail.
Voor €15,- kun je VIP-kaartjes kopen, daarvoor ontvang je een welkomstdrankje, hapje en pauzedrankje.  Tevens word je dan ontvangen door onze Rode Molen dames in de VIP-lounge.

wanneer 3 november 2017 | : 4 en 5 november | 20.00 u, 20.00 u en 14.00 u
locatie Werkplaats Amateurkunst, het adres is Jules De Beerstraat 6, 5048AH Tilburg
entree €10,- (standaard) of €15,- (VIP) via www.rodemolen.nl
publicatie: 12/10/2017, categorie:
Vorige pagina