Tilburg Toont

Juni is uitgeroepen tot de amateurkunstmaand Tilburg Toont. Dit betekent dat je een maand lang allerlei (amateur)kunstactiviteiten kunt bezoeken zoals exposities, concerten, festivals en meer. Ook zijn er diverse activiteiten waaraan je actief kunt deelnemen.

Tijdens Tilburg Toont kun je allerlei (amateur)kunstactiviteiten bezoeken zoals exposities, concerten, festivals en meer. Ook zijn er diverse activiteiten waaraan je actief kunt deelnemen. Gebruik Tilburg Toont om kennis te maken met de amateurkunstorganisaties en culturele instellingen in de stad.

Ben je een leek op amateurkunstgebied en nieuwsgierig naar wat Tilburg te tonen heeft? Kom dan langs bij verschillende activiteiten of doe mee en ontdek je talent. Wil je jezelf aansluiten bij een amateurkunstgroep als beoefenaar of vrijwilliger achter de schermen? Gebruik Tilburg Toont om kennis te maken met de amateurkunstorganisaties en culturele instellingen in de stad. Ben je zelf aan de slag als amateurkunstenaar of (semi)professional en wil je jouw skills en talenten verder ontwikkelen, ervaring uitwisselen met anderen of 'gelijkgestemden' of 'andersdenkenden' ontmoeten? Ook dat kan tijdens de amateurkunstmaand. 

Voor de allerjongsten is er 'Tilburg Toont Junior' waar overzichtelijk wordt weergegeven wat er voor hen te doen en te beleven is. Zit je op de middelbare school (ofwel ben jij een jongere?) Ook voor jou zijn er speciale activiteiten in de agenda terug te vinden.  

Benieuwd naar het complete programma en meer info?
Ga naar www.tilburgtoont.nl en bekijk de agenda!

Of bezoek de socials:
facebook.com/tilburgtoont
instagram.com/tilburgtoont

Tilburg Toont is een verbreding van de WAK, wordt gecoördineerd door Art-fact servicepunt voor amateurkunst en sluit aan bij de landelijke campagne ikTOON.