Tilburg Verliefd: Valentijnsconcert

Orkest L’Aventure Musicale presenteert onder leiding van dirigent Peter-Paul van Esch een avondvullende liefdesvoorstelling vol romantiek, passie en humor. Tilburgse cabaretier en zanger Peer de Graaf neemt het publiek mee in een wereld vol liefde en passie, van alle kanten belicht. Eens intense hunkering naar, dan de noodlottige afloop van of toch weer het ideale gevoel. Het programma bevat een mix van verschillende muziekstijlen, variërend van klassiek, musical-, film- en popmuziek. De zangsolisten zijn Annemarijn Maandag, Mats Lodenstijn en Randy Hoekwater en er wordt gedanst door Shanti Snijders en Swing Shakers. L’Aventure Musicale speelt samen met een popband onder leiding van Janneke van Heeswijk en violiste Titia Bouman. Peer de Graaf zorgt voor een interactieve show en zijn vertellingen zijn de rode draad in de voorstelling.

Na de succesvolle voorstellingen ‘Beatlesmania: Love me do’ en ‘Tilburg 1001 nacht: exotische vertellingen’ geeft L’Aventure Musicale een nieuwe geweldige interactieve voorstelling aan het Tilburgse publiek. Wederom een muzikale belevenis , voor zowel het publiek als de muzikanten zelf, die u niet mag missen. Tilburg Verliefd is één grote uiting van liefde.

Toegangskaarten kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via Theaters Tilburg en bij Bekkers (Wagnerplein, Westermarkt en Paletplein) en Primera De Blaak of via: www.aventuremusicale.nl.

wanneer 15 februari 2014 | 20.30 uur
locatie Concertzaal, Theaters Tilburg
entree € 15,- (excl. servicetoeslag)
website http://www.aventuremusicale.nl
publicatie: 11/11/2013, categorie:
Vorige pagina