TILBURGSE VOORRONDE MONOLOGENWEDSTRIJD SOLO’S IN ZUID

De beste monoloog van heel Brabant én Zeeland. Daar gaat het allemaal om in de monologenwedstrijd Solo’s in Zuid. Op zaterdag 18 april, 14.00 uur wordt bij Factorium Podiumkunsten de Tilburgse voorronde gehouden. Publiek is daarbij van harte welkom! Toegang: € 2,50

Solo's in Zuid is een monologenwedstrijd voor amateurspelers van 13 jaar of ouder. De uitdaging is om een zo sterk mogelijk monoloog neer te zetten van minimaal 5 en maximaal 10 minuten. Het moet een monoloog zijn over een onderwerp dat er toe doet voor ons allemaal, in deze tijd.

Tilburgse voorronde
Tijdens deze Tilburgse voorronde staan er 8 deelnemers te trappelen om jou en de jury hun monoloog te laten horen en zien. Het is voor hen dé grote uitdaging om dit monoloog krachtig uit te dragen en geloofwaardig neer te zetten. Om ze daarbij te helpen, hebben de deelnemers bij Factorium Podiumkunsten aan een workshop meegedaan waarin ze onder begeleiding de monoloog nog meer hebben aangescherpt. De deelnemers zijn er dus helemaal klaar voor om te proberen jou en de jury bij de lurven te pakken met een ijzersterk monoloog!

Finale: 10 juni
De winnaars van deze Tilburgse en andere voorrondes in Breda, Eindhoven en Goes staan 10 juni in de finale. Deze finale wordt gehouden bij Factorium Podiumkunsten. De winnaar van Solo’s in Zuid wint een theatercursus naar keuze bij een van de deelnemende centra voor de kunsten of een goed gevulde PODIUM Cadeaukaart.

Datum en tijd openbare voorronde Tilburg: zaterdag 18 april, 14.00 uur.
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, Tilburg
Entree: € 2,50 (verkoop aan de kassa, een half uur voor aanvang)
Meer info: www.solosinzuid.nl.  

publicatie: 01/01/1970
Vorige pagina