Tilburgse Muziek Marathon gaat door heel Tilburg

Twee muzikanten schreven een basiscompositie voor de Tilburgse Muziek Marathon. Deze compositie is de originele Marathon tune, waarvan het de bedoeling is dat deze door verschillende musici in de stad geremixt wordt, van klassiek, tot hip-hop of jazz. Tijdens de Marathon in 2017 komen er verschillende varianten van de basiscompositie voorbij die overgedragen wordt van wijk naar wijk. De basistune inclusief bladmuziek is binnenkort te downloaden van de website van de Muziekmarathon.

Elke Marathondag wordt geadopteerd door een groepje kartrekkers dat vanuit de eigen wijk een muzikale programmering ontwikkelt, waarbij verschillende bewoners en organisaties met elkaar verbonden worden. Ook mag muziek verbonden worden met andere disciplines als kunst, spoken word, theater etc. Alles is mogelijk!

De eerste kartrekkers en kartrekkersgroepen zijn al ontstaan in o.a. Noord, De Poorten, Loven-Besterd, West, De Reeshof, Centrum, Jeruzalem en Theresia. Woon jij in één van bovenstaande wijken en wil je aansluiten? Of wil je zelf een kartrekkersgroepje starten in je wijk?  Mail dan naar Turn on JavaScript!  

Bekijk hier de oproep van de huidige kartrekkers: Kartrekkers Tilburgse Muziekmarathon 2017

Vanaf januari 2017 kan je op de website van de Tilburgse Muziekmarathon alle informatie vinden met betrekking tot (financiële) ondersteuning, kartrekkersgroepen per wijk en alle betrokken partners in de stad. Kijk ook eens in de Tilburgse Muziekmarathon Kalender 2017. 

In het weekend van 14, 15 en 16 oktober heeft de kick-off van de Tilburgse Muziek Marathon plaatsgevonden in theater de Boemel. Op de Facebookpagina  https://www.facebook.com/tilburgsemuziekmarathon/ zijn daar sfeerbeelden van te vinden. Like de pagina om op de hoogte te blivjen van het laatste nieuws rondom de Tilburgse Muziek Marathon!

publicatie: 01/01/1970
Vorige pagina