Van Gogh Arrangement

125 jaar inspiratie door Van Gogh; veel plekken in Brabant herinneren aan de kunstenaar, zo ook in Tilburg. Reden genoeg voor Bibliotheek MB en Vincents Tekenlokaal om een speciaal Vincent van Gogh arrangement samen te stellen in samenwerking met Pathé Bioscoop en Theatercollectief EELT.

Het programma start om 19.00 uur in de Bibliotheek locatie Tilburg Centrum, Koningsplein (inloop vanaf 18.45 uur). Je wordt welkom geheten door een beeldend kunstenaar van Vincents Tekenlokaal en kunt onder het genot van een bakje koffie en wat lekkers genieten van een verrassende act door Theatercollectief EELT. Zoals de penseelstreken van Vincent van Gogh over het doek glijden, zo dwarrelen en verdringen de spelers van EELT zich straks op de trap, begeleid door celliste/performer Jacqueline Hamelink op muziek van Aart Strootman. Artistieke leiding: Monique Zijp.

Hierna start een creatieve wandeling door de stad langs de plekken waar Vincent is geweest. De Pathé Bioscoop is het eindpunt, waar een documentaire over het werk van Van Gogh wordt gedraaid.

Entree is gratis! Reserveer voor de zekerheid alvast je plek via Turn on JavaScript!

Meer informatie over het Van Gogh Arrangement

Achtergrondinformatie: dossier Van Gogh 

wanneer 17 september 2015 | 19:00 uur
locatie start: Bibliotheek Centrum Tilburg (Koningsplein)
entree gratis
website http://www.bibliotheekmb.nl/
publicatie: 15/09/2015, categorie: ,,,,
Vorige pagina