Doe mee! Verkiezing Vereniging van het Jaar!

LET OP! INSCHRIJFPERIODE VERLENGD T/M 23 APRIL!

Zet jouw vereniging in de schijnwerpers. Laat zien hoe gaaf jouw vereniging is! Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Alle sportclubs, cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland worden uitgedaagd hun unieke verenigingsverhaal te delen via www.verenigingvanhetjaar.nl.

De verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Dus meld je vereniging aan en zet jouw vereniging in de schijnwerpers! Aanmelden kan tot en met 23 april, daarna kan er op jouw vereniging gestemd worden. Voor het werven van zo veel mogelijk stemmen, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Mensen die hun stem uitbrengen op jouw vereniging maken ook kans op leuke prijzen.

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.verenigingvanhetjaar.nl

Volg de verkiezing via: Twitter | Instagram | Facebook | YouTube

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

publicatie: 21/03/2018
Vorige pagina