Vocal-group T-Sing wint zilver op landelijke competitie

Zilver behaald
Op zaterdag 28 maart heeft het Tilburgse Barbershop koor T-SiNG! de tweede plaats behaald op de tweejaarlijkse landelijke Barbershop Conventie. De internationale jury waardeerde de songs “The Sunshine of your smile” en  “Daydream”  met een score van 817 punten, waarmee ze onder leiding van hun musical director Michiel Bekker het tweede koor van Nederland zijn geworden en zilver hebben behaald. Namens Art-fact van harte gefeliciteerd! Meer informatie over T-Sing, klik door.

Over T-Sing
T-SiNG! bestaat uit 19 bedreven amateurzangers a capella, men-only.
Ze zingen meerstemmige barbershopmuziek, close harmony, arrangementen van popsongs en vocal jazz. T-SiNG! koppelt een hoge vocale kwaliteit aan entertainment. Benieuwd naar een optreden van T-Sing. Ze treden o.a. op tijdens Tilburg in Koor (de finale van de Week van de Amateurkunst) op 7 juni in en om Theaters Tilburg.

Informatie
Meer informatie over T-Sing, hun concerten en lidmaatschap? Ga naar www.t-sing.nl, stuur een e-mail naar Turn on JavaScript! of like de facebookpagina: www.facebook.com/tsingkoor. Zie ook: het profiel in de amateurkunstgids.

publicatie: 31/03/2015
Vorige pagina