Vragen stellen tijdens Inloopuur van Cultuurfonds Tilburg

Heb jij als kunstenaar een fantastisch idee maar krijg je de financiering niet rond? Wellicht voldoet je werk aan de voorwaarden van het Cultuurfonds Tilburg om een subsidieaanvraag te doen. Spreekt dit je aan en heb jij vragen of je project voldoet of hoe je dan een project indient. En hoe benader je ondernemers in deze tijd benadert om mee te doen aan de realisatie van je werk? Kom langs en stel je vragen tijdens het inloopuur op dinsdag 6 mei as. in Bibliotheek Tilburg Centrum van 19.30-20.30 uur.

Het Cultuurfonds Tilburg is een samenwerkingsverband tussen een aantal enthousiaste ondernemingen, met de gemeente Tilburg als strategische partner. Het fonds biedt projecten financiering, waarbij de kunstenaar zelf ook donateurs moet werven onder het publiek via tilburgvoorcultuur.nl.

Geen kunstenaar maar wel geinteresseerd in kunst en cultuur? Wil je daar graag je steentje aan bijdragen. Dan kun jij nu ook meedoen. Bekijk www.tilburgvoorcultuur.nl. Er is vast iets bij dat je aanspreekt. Maak je account aan, doneer en volg je project. Zo bouw je samen met kunstenaars, ondernemers en de gemeente aan een bruisende stad.

Bron: Cultuurfonds Tilburg

wanneer 6 mei 2014 | 19:30 tot 20:30 uur
locatie Bibliotheek Tilburg Centrum, Koningsplein 10, Tilburg
entree gratis
publicatie: 30/04/2014, categorie:
Vorige pagina