Nomineer vrijwilligers voor de Vrijwilligersprijs 2012

Welke vrijwilliger en organisatie uit de gemeente Tilburg mag de Vrijwilligersprijs 2012? Op vrijdag 15 juni wordt deze prijs uitgereikt tijdens het jaarlijkse vrijwilligersevenement. Vrijwilligers zijn natuurlijk onmisbaar voor de amateurkunst. U heeft nu de mogelijkheid om een vrijwilliger voor te dragen die in aanmerking komt voor deze mooie prijs. Grijp deze kans om een vrijwilliger of organisatie in het zonnetje te zetten.

Stemmen
Iedereen kan een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie voordragen. Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie vrijwilligers en drie organisaties nomineren. Deze genomineerden zullen eind mei bekend gemaakt en gepresenteerd worden in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit de gemeente hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie.

Aanmelden
Aanmelden kan via de speciale formulieren op www.contourtilburg.nl. Kilk hiervoor op “Formulieren downloaden”. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef een toelichting waarom u vindt dat deze persoon of organisatie deze prijs verdient. Houd rekening met de criteria dat het vrijwilligerswerk verricht dient te worden in de gemeente Tilburg en dat zowel de organisatie als ook de vrijwilliger hier gevestigd c.q. woonachtig dient te zijn. Het formulier met uitgebreide toelichting kunt u tot 23 april 2012 bij voorkeur e-mailen naar: Turn on JavaScript! of sturen naar Contour, t.a.v. Susan van Schijndel, St. Annaplein 21, 5038 TV, Tilburg. U ontvangt hiervan een ontvangstbevestiging.

Vrijwilligers verdienen een groot applaus!

publicatie: 15/03/2012
Vorige pagina