Workshop koren Prikkelend programmeren - Van ontvangst tot applaus

Hoe maak je van je optreden een ware belevenis voor je publiek? Daar komt wel wat meer bij kijken dan gewoon een aantal mooie liederen achter elkaar zingen.

Inhoud workshops:
Wil je je toehoorders een onvergetelijke avond bezorgen, dan zorg je er natuurlijk voor dat alle details kloppen! Behalve het gekozen repertoire is ook de locatie heel bepalend voor de sfeer van je optreden. Dat hoeft echt niet altijd een kerk of een zaal met een fijne akoestiek te zijn! Met de juiste aankleding en belichting maak je de ruimte nòg beter geschikt. Ga je in de coulissen staan wachten tot je publiek een plekje heeft gevonden, of kunnen koorleden zelf hun gasten verwelkomen met een kopje koffie? Verras je toehoorders eens met een bijzondere kooropstelling. Misschien is het zelfs mogelijk je publiek actief te betrekken bij je voorstelling, en maak je er een interactief concert van?

Al brainstormend met elkaar twee werk je in deze workshop of drie concrete scenario's uit, die kunnen dienen als inspiratie voor je eigen kooroptreden.

Praktische info

  • Zaterdag 10 oktober 10.00 – 13.00 uur
  • Locatie Factorium Podiumkunsten Tilburg
  • Docent Ruben de Grauw
  • Aanmelden via www.stichtingmaestro.nl/inschrijven
  • Kosten voor deelname bedragen € 27,50

 

wanneer 10 oktober 2015 | 10.00 uur
locatie Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a
entree € 27,50
website http://www.stichtingmaestro.nl
publicatie: 16/07/2015, categorie:
Vorige pagina