Zangersdag Summertime

Op zaterdag 29 maart organiseert Zang en Vriendschap Oisterwijk, dat dit jaar 90 jaar bestaat, een unieke zangersdag. Iedereen krijgt deze dag de kans om in workshops kennis te maken met heel veel verschillende zangvormen. Deze dag kent een duidelijke focus op meerstemmige koormuziek.

Op deze dag studeren alle deelnemers samen "Summertime" van Gershwin in. Daarnaast zijn er veel workshops, waarvoor de deelnemers vooraf hun voorkeur hebben aan kunnen geven: Bach, Opera, Barbershop, Gospel, Close harmony, Pop-koor, een lied van Rutter of Alberto Favero, of stemtechniek, zangtechniek, stemtechniek of koorregie. Alle workshops worden gegeven in de leslokalen en repetitieruimtes van Tiliander. Tussendoor bestaat ook de mogelijkheid om mee te kijken bij een zangles.

Meer informatie en opgeven
‘s Middags is er een koreninformatiemarkt waarop koren uit de regio zich kunnen presenteren. Zo kunnen de meest enthousiaste deelnemers die een koor zoeken meteen contact leggen met zangers uit bestaande koren in de regio. Kinderen vanaf negen jaar volgen hun eigen kinderkoor-workshops. Voor hen is een aparte kinderkoordirigente aangetrokken. Kinderen kunnen zich gratis, maar wel samen met een volwassen begeleider opgeven.

De zangersdag duurt van 's morgens half 10 tot 5 uur in de middag. Alle repetities en workshops vinden plaats in de verschillende zalen van Tiliander in Oisterwijk, Spoorlaan 82c Oisterwijk. Vlakbij het station; betaald parkeren is mogelijk onder en tegenover het gebouw. Deelname aan de dag kost € 15,00 inclusief lunch. Opgeven via de organisator, www.zangenvriendschap-oisterwijk.nl.

Bron: Zang en Vriendschap Oisterwijk

wanneer 29 maart 2014 | van 09:30 tot 17:00 uur (inclusief lunch)
locatie Tiliander in Oisterwijk, Spoorlaan 82c Oisterwijk
entree deelnamekosten €15,-
website www.zangenvriendschap-oisterwijk.nl.
publicatie: 26/02/2014, categorie:
Vorige pagina