In Tilburg zit ontzettend veel talent. Dit talent verdient een podium: de Buurt Bühne. Tijdens de Buurt Bühne kunnen amateurkunstenaars, buurtbewoners, kunststudenten en kunstprofessionals (o.a. bands, koren, muziekgezelschappen, beeldend kunstenaars, dans-, musical- en toneelgroepen) optreden of exposeren in één van de Tilburgse wijkcentra, in de eigen buurt of juist in een andere wijk. 

Of je nu zingt, danst, toneel speelt, muziek maakt of aan de slag bent met fotografie, graffiti of beeldende kunst: de Buurt Bühne is de ideale plek om jouw werk te presenteren. Ook biedt de Buurt Bühne een mooie gelegenheid om je vereniging of groep onder de aandacht te brengen, nieuwe activiteiten te promoten en uit te proberen of een nieuwe voorstelling in de smaak valt. En wie weet ontmoet je wel nieuwe leden uit de wijk. 

Heb je een mooie voorstelling op de planning staan, wil je een try-out organiseren of wil je exposeren of optreden in één van de wijkcentra in Tilburg die beheerd worden door ContourdeTwern? Neem dan contact op met Dionne Rijnen van ContourdeTwern ([javascript protected email address]) en informeer naar de mogelijkheden.

Uitgesloten zijn officiële podia, zoals Theaters Tilburg, De Nwe Vorst, Klasse Theater en Poppodium 013. Als je twijfelt of jouw gekozen podium binnen de regeling valt, neem dan even contact op met [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

Aanmelden?

Lees eerst de voorwaarden van deze regeling goed door.

Vul dan het aanmeldformulier digitaal in en mail het naar [javascript protected email address] of print het uit en stuur het per post aan: Art-fact, Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg. 

Als je je aanmeldt voor een locatie binnen één van de wijkcentra van ContourdeTwern, stuur dan het formulier ook naar dionnerijnen@contourdetwern.nl.

Je hoort binnen twee weken of de door jou gevraagde datum en optreedplek nog beschikbaar zijn. 

Onkostenvergoeding

Als je deelneemt aan de Buurt Bühne kun je bij Art-fact een onkostenvergoeding aanvragen van maximaal 250 euro per optreden. Deze onkosten kun je declareren via het declaratieformulier. Het gaat om werkelijk gemaakte onkosten van deelnemers zoals reiskosten, het huren van materialen of een vergoeding van extra uren voor bijvoorbeeld de regisseur, choreograaf, muzikant of dirigent. Je kunt als groep of vereniging maximaal 3 keer per jaar gebruik maken van deze regeling.

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over de Buurt Bühne of heb je hulp nodig bij het invullen van je aanmeldformulier, neem dan contact op met [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

Meer informatie over de Buurt Bühne vind je ook op www.contourdetwern.nl/buurtbuhne.

 

Voorwaarden Buurt Bühne

Aanmeldformulier Buurt Bühne

Declaratieformulier Buurt Bühne

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties