Meld je tot 2 april aan voor de Week vd Amateurkunst

Word ook onderdeel van deze bijzondere editie van de WAK. Klik hier voor het inschrijfformulier.
Inschrijven kan nog voor:

 

 • 2 juni landelijke opening WAK in de Piushaven: Er is een drijvend podium, mobiel theater, partyboot, café en meer waar je kunt optreden. Op deze dag wordt de prijs uitgereikt en is landelijke pers aanwezig. Contact via Art-fact.
 • 3 juni: amateurkunst event (ochtend): gratis masterclasses door professionals: mogelijk voor zowel groepen als individuele leden. Via Turn on JavaScript! kun je doorgeven welke masterclass je graag wilt volgen (bijv. presentatie voor koren, het besturen van een vereniging/stichting, omgaan met je instrument, uitspraak van Engels en meer). Factorium koppelt hier een professional aan. Contact via Art-fact.

 • 3 juni: amateurkunst event (middag): in dit programmaonderdeel krijg je een eigen ruimte binnen het Factorium. Je kunt aan de slag met het publiek (bijv. een workshop of open repetitie). Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een optreden in Factorium. Contact via Art-fact.
 • 3 juni: KunstHappening Art 4 All door Kivi. Uiteenlopende presentaties en activiteiten. Je kunt je in elke discipline aanmelden om je te presenteren (optredens, workshops, exposities, lezing e.d. Aanmelden via: http://www.kunstisvooriedereen.nl/Paginas/Art4All.php

 • 10 juni Bazouq: in de koepelhal van de Spoorzone organiseert het Huis van de Wereld een multiculturele markt. Je kunt je aanmelden voor een optreden of deelname aan de markt. Ook zijn er speciale onderdelen waaronder “Zing het Zelf”. Contact via Art-fact (binnenkort komt een apart e-mail adres voor dit evenement beschikbaar).
 • 2 t/m 9 juni: Je kunt ook aan de WAK deelnemen met een eigen activiteit zoals een voorproefje van een komende expositie of voorstelling, een kijkje achter de schermen, een flash mob, een optreden tijdens de avondvierdaagse of tussen de EK-wedstrijd door, een bestaande productie, een open repetitie of workshop…
 • 2 t/m 9 juni: Tijdens de WAK zijn er een aantal speciale plekken waar je terecht kunt, waaronder:
  • Udenhout: De Zuivelfabriek coördineert in samenwerking met Platform Cultuur Udenhout de WAK-tiviteiten in Udenhout: Turn on JavaScript!
  • Reeshof: In de Reeshof organiseren Wijkcentrum de Heyhoef en Factorium diverse
   WAK-tiviteiten. Contactpersoon: Lin de Laat via Turn on JavaScript!
  • Werkplaats voor Amateurkunst: een mooie locatie voor een voorstelling of bijvoorbeeld een Back Stage Ateliers. Contactpersoon: Frans Bartels via Turn on JavaScript!

Meld je voor 2 april aan. Met de provinciale en landelijke aandacht voor deze editie van de WAK kunnen we laten zien wat voor moois Tilburg aan amateurkunst in huis heeft! Met de provinciale en landelijke aandacht voor deze editie van de WAK kunnen we laten zien wat voor moois Tilburg aan amateurkunst in huis heeft! Schrijf je in met je eigen activiteit(en) of meld je aan voor de genoemde programmaonderdelen. Kijk voor meer informatie onder het kopje: Week van de Amateurkunst 2012. Voor vragen of voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen. Zie ook www.art-fact.nl We zien je inschrijving vol enthousiasme tegemoet! Klik hier voor het inschrijfformulier.

publicatie: 26/03/2012
Vorige pagina