BuurtBühne in wijkcentrum de Baselaer met Resurrexit en k.h. Orpheus

Programma van deze BuurtBühne
Zondag 14 januari om 14.00 uur geven Koninklijke Harmonie Orpheus en Gemengd Koor Resurrexit gezamenlijk een Nieuwjaarsconcert tijdens de BuurtBühne in wijkcentrum de Baselaer. 

Het orkest staat onder de bezielende leiding van Hardy Mertens; Resurrexit staat o.l.v. dirigent Wil van Leijsen en wordt op piano begeleid door Cia de Backer-van Venrooij. Met de klanken van blazers, van trom en piano en de koorklanken van het seniorenkoor luiden biede verenigingen het nieuwe jaar in. 

Over de BuurtBühne
Amateurkunst in jouw wijk: dat is de BuurtBühne. 
Elke editie van de BuurtBühne is een mix van diverse kunstdisciplines zoals zang, dans, toneel, graffiti, fotografie of beeldende kunst. 

Deelnemen aan de BuurtBühne
Wil je zelf eens optreden of exposeren of ken jij amateurkunstenaars of buurtbewoners die graag meedoen aan de BuurtBühne? Bijvoorbeeld voor het promoten van een amateurkunstgroep, voor het peilen van reacties tijdens een try-out of gewoon als extra expositie- of optreedmogelijkheid. Meld je dan aan voor deelname aan de BuurtBühne! Informeer via Turn on JavaScript! van ContourdeTwern naar de mogelijkheden of kijk op www.art-fact.nl/buurtbuhne voor meer informatie. 

Meer informatie
De BuurtBühne is een initiatief van Art-fact en ContourdeTwern om het (amateur)kunsttalent in wijken en buurten een podium te bieden. 

Bekijk hier de flyer

Laatste nieuws
De BuurtBühne heeft ook een eigen Facebookpagina, like deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

wanneer 14 januari 2018 | 14.00 uur
locatie wijkcentrum ‘De Baselaer’, Hoefstraat 175, 5014 NK te Tilburg
entree gratis
website http://www.art-fact.nl/buurtbuhne
publicatie: 13/12/2017, categorie: ,,
Vorige pagina