Paradeteam, Partners en Fondsen

Voor elke Buurtparade werd er een artistiek kernteam samengesteld, het zogenaamde Paradeteam. Bij de samenstelling keken we niet alleen naar de diversiteit binnen de kunstdisciplines, maar ook naar de ervaring en affiniteit met community art en buurtcultuurprojecten.

De externe communicatie en algehele projectleiding van alle Buurtparades lag in handen van Judith Ensel, coördinator Art-fact, servicepunt voor amateurkunst.

Parademakers w.o. : 
Paul van de Waterlaat , Nana van Moergestel , Neel Brans , Patrick van Berkel, Annet Nooijen, Jan Ophuis,  Miranda Winter , Linda van Boxtel, Anne Simkens, Eef van Eerdewijk, Joris van Midde, Kim Pattiruhu, Monique Zijp,  Marieke de Beer, Saskia Dellevoet, docenten Factorium, en diverse kunstprofessionals voor regie, muzikale en theatrale ondersteuning en workshops, ingezet door Art-fact, Begane Grond en Theatercollectief Eelt.

Adviseur, projectondersteuning en communicatie:
Allies Swinnen, Mariska van Beek, Dominique Antonissen, Saskia Smets.

In de Buurtparade werkten we zoveel mogelijk samen met andere maatschappelijke en culturele organisaties.

Onze vaste partners:
Stichting T-Parade,  Factorium PodiumkunstenContourdetwern,  Community Art Brabant

Onze Incidentele partners: 
Prospects at workTurn on JavaScript!Amarant,  Woningbouwcorporatie Tiwos,  NHTV, Academy for Leisure,  Fontys Hogeschool voor de Kunsten,  Stichting Krachtig Zuid, Wijkraad Reeshof, Bibliotheek Midden-Brabant, diverse basisscholen in Tilburg, Beatrix college, Reeshof college

De Buurtparade werd mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van: 
Art-fact, servicepunt voor amateurkunst 
Stichting T-Parade
Gemeente Tilburg
Prins Bernhard Buurtcultuurfonds
VSB Fonds
Fonds voor Cultuurparticipatie
Provincie Noord-Brabant 
BNG prijs voor Beste Amateurkunst Gemeente 2012 
Reeshof CultuurT