Dichters gezocht voor Tilburgs dichtTalent 2014

Stichting Kunstprojecten Tilburg is op zoek naar “Dichters” voor de zesde editie van Tilburgs dichtTalent.

Voorrondes en finale
De wedstrijd bestaat uit twee voorrondes (11 en 18 mei in café Cul de Sac, Heuvel 48) en een finaleronde op zondag 25 mei in de NWE Vorst, wat een onderdeel vormt van de Week van de Amateurkunst. Het Tilburgs dichtTalent 2014 wordt gekozen tijdens de finale wedstrijd. Iedere deelnemer mag hier 2 maal 5 minuten, net zoals in de voorrondes, gedichten voordragen voor het publiek.

Maak kans op een masterclass dichten
De vakjury (bestaande uit dichter en voorzitter Nick Swarth, dichter Ko de Laat en docent Nederland Nol van Trier) kiest het Tilburgs dichtTalent 2014 en het publiek kiest haar eigen winnaar. De winnaar van Tilburgs dichtTalent 2014 ontvangt een Masterclass dichten begeleidt door een Nederlandse Top dichter naar eigen keuze. De publiekswinnaar ontvangt een boekenbon ter waarde van 75 euro.

Meld je aan
Schrijf je eigen gedichten, ben je minimaal 16 jaar en heb je verwantschap met Tilburg (je hoeft er niet te wonen)? Schrijf je dan in voor Tilburgs dichtTalent 2014. De inschrijftermijn is open tot 1 mei 2014. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Turn on JavaScript! met vermelding van je naam, telefoonnummer en een korte uitleg over je dichtersachtergrond.

Kijk ook op www.dichttalenttilburg.nl om meer te weten te komen over de vorige edities van Tilburgs dichtTalent.

publicatie: 27/03/2014
Vorige pagina