Doe mee aan Kijk Kunst voor het Raam

Tijdens Tilburg Toont creëren we samen een verrassende expositie binnen de gemeente Tilburg. Beeldend kunstenaars kunnen deelnemen. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de Koningsdagreportage in de Nieuwlandstraat of bekijk de thema-expositie van de Wonderboxen (door Rob Berkel i.s.m. st. Lorenzetti) in wijkcentrum de Poorten. Iedereen die zelf kunst maakt (van amateurkunstenaar tot (semi)professional) kan meedoen aan het onderdeel Kijk! Kunst voor het Raam tijdens de amateurkunstmaand Tilburg Toont. Samen creeeren we zo een verrassende expositie in de gemeente Tilburg.

Deelname is eenvoudig, want:

Raam + kunstwerk + aanmelden = deelname expositie

Het enige wat je nodig hebt om te exposeren is een eigen gemaakt kunstwerk én een raam aan de straatzijde waar je gedurende de gehele maand juni kunt exposeren. Heb je geen raam aan de straatzijde tot je beschikking, geen punt. Kijk of je gebruik kunt maken van een raam van medestraatbewoners, benader een winkeletalage of grote kantoorruimte in de buurt.

Het spreekt voor zich; beeldende kunst kun je natuurlijk zo breed mogelijk opvatten: van schilderijen en foto’s tot textielkunst en keramiek, van mozaïek en film tot grafische kunst en graffiti…

  • Doe mee met de hele straat!
  • Exposeer met alle kunstenaars uit jullie atelier.
  • Maak je beeldende kunst in groepsverband (bijv. vereniging/stichting). Denk bijvoorbeeld aan een expositie in de etalages van een winkelstraat.
  • Docerend beeldend kunstenaar? Daag je cursisten uit om deel te nemen aan Kijk! Kunst voor het Raam.

Meedoen
Ga naar de website van Tilburg Toont en meld je aan.
Of download hier de Toolkit!

publicatie: 01/06/2017
Vorige pagina