T-Parade

Kom zondag 1 juli naar de T-Parade! Van amateurkunstenaar tot professional en van traditionele kunst tot avant-garde. Ook deze zesde editie van de T-Parade wordt een feestelijke show een culturele parade die niet bestaat uit aparte groepen, maar uit één geheel. Klik door voor het programma en meer informatie.

Programma Parade
De Parade start met een bevlogen voorhoedeact en een opvliegend startmoment om 13.30 uur in de St. Josephstraat. Er is dan een groot openingskostuum van afvalmaterialen gemaakt door Kant social design. De Parade trekt in 7 hoofdstukken voorbij en eindigt rond 16.00 u bij de Stadhuisstraat om aansluitend over te gaan in het zomerfeest. Om 16.30 is de prijsuitreiking op het Pieter Vreedeplein. De Parade wordt geregisseerd door Paul van de Waterlaat.

Overige programmering
Rondom de Parade is er van alles te zien en toe doen. Er is een stoeplunch (13.00-14.30 uur) bij het Huis van de Wereld. LokaalZeven trakteert het publiek op een zomerfeest met swingende muziek. Ook is er vanaf 15.00 uur een doorlopend programma op het Pieter Vreedeplein en in de Stadhuisstraat.

Surf voor alle informatie naar www.t-parade.nl

publicatie: 28/06/2012
Vorige pagina