Tilburg Toont

Tilburg Toont 

Vanaf 2017 wordt juni uitgeroepen tot dé amateurkunstmaand. Deze maand heeft de naam: Tilburg Toont. Waarom Tilburg Toont? omdat deze maand aansluit bij de landelijke campagne iktoon.nl, maar bovenal omdat Art-fact met Tilburg Toont de stad uitnodigt te tonen hoe rijk de vrijetijdssector van Tilburg is aan kunst- en cultuurbeoefening.

De amateurkunstmaand Tilburg Toont wordt een mix aan activiteiten waaraan je als bezoeker, amateurkunstenaar of vakprofessional actief kunt deelnemen: een maand vol uiteenlopende voorstellingen, exposities en concerten én een maand vol nieuwe ontmoetingen, inspirerende workshops, festivals en programmaonderdelen die speciaal voor Tilburg Toont zijn en worden ontwikkeld. Iedereen die in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout actief is op het gebied van kunst- en cultuurbeoefening in de vrije tijd kan aan Tilburg Toont deelnemen of activiteiten bezoeken.

Meedoen!
Amateurkunstgroepen, makers, kunstprofessionals, culturele en maatschappelijke instellingen en andere cultuur-actievelingen in de stad: Art-fact nodigt je uit om met één of meerdere activiteiten deel te nemen aan Tilburg Toont in juni. Wil je meedoen? Dat kan op verschillende manieren! Neem een kijkje op de website: www.tilburgtoont.nl 

wanneer 1 juni 2017
locatie Tilburg
website http://www.tilburgtoont.nl
Vorige pagina