Tilburgse dansgroep Non Stop bereikt finale Holland's Got Talent

Afgelopen zaterdagavond werden de finalisten van liveshow 3 van Holland's Got Talent bekend gemaakt. De Tilburgse dansgroep Non Stop is hierbij gekozen als een van de finalisten van de talentenshow.

Nederland koos voor acts Mike & Britt, Joni en Non Stop, maar de stem van de jury was van doorslaggevende rol. Twee van de drie juryleden beslisten in het voordeel van de Tilburgse groep. Zowel juryleden Gordon als Dan Karaty vonden de Tilburgers finalewaardig. Dan Karaty vond dat de groep goed samenwerkte en geweldig had gepresenteerd. Gorden noemde het de beste dansact die hij ooit had gezien in het programma. Alleen jurylid Chantal Janzen stemde tegen. Andere finalist is volkszanger Joni.

De Tilburgse groep Non Stop bestaat uit twee jongens en acht meiden. De groep hoopt ooit in de Verenigde Staten te kunnen dansen. Het optreden van Non Stop werd afgelopen zaterdag door zo'n 1,9 miljoen kijkers bekeken. Holland's Got Talent belandt hiermee op de tweede plek van de Dag Top 25 van de Stichting KijkOnderzoek. Aanstaande zaterdag 21 december vindt de vierde en laatste liveshow plaats om 20.00 uur.

publicatie: 17/12/2013
Vorige pagina