VorstVrij Festival Tilburg

VorstVrij Festival (van 9 t/m 11 mei) is hét Tilburgse festival met het beste en het nieuwste van jonge, beginnende makers. Drie dagen lang presenteren profs, semi-profs en amateurkunstenaars hun beste werk. Met dit jaar o.a. Reno van Rijsewijk, Solo's in Zuid, Signatuur Onbekend, Toneelvereniging Bagage en de KunstBende.

Ook La Primavera mag niet ontbreken tijdens VorstVrij! Lees verder en kom ook langs! La Primavera mag natuurlijk niet ontbreken tijdens VorstVrij! Dit jaar wordt deze productie op touw gezet door breakdancer Haico van Dijk. Haico is bekend van "Ill Skill Squad" en heeft opgetreden tijdens Holland's got talent. Met elke dag Het Uur van de Pookoe. Hierin presenteert een wisselende host van Verse Pookoe een wilde mix van humor, interactie en jong talent. Denk hierbij aan een zeer uiteenlopend programma per avond. Met o.a. woordkunstenaar Jean Paul Lilly Pally, goochelaar Navin, cabaretduo van der Grinten en vele anderen!

Alle avonden worden afgesloten met een singer/songwriter in de mooiste binnentuin van Tilburg. En hier horen natuurlijk lekkere drankjes en hapjes bij! Laat je verrassen door theater, muziek en dans! Overal in De NWE Vorst is wat te doen en alles is mogelijk!

Klik hier voor alle info over het festival

Bron: de NWE Vorst 

 

publicatie: 01/01/1970
Vorige pagina