Vrijwilligers Buurtparade Reeshof gezocht

Op zondag 18 oktober trekt een lange stoet Reeshofbewoners langs verrassende, spannende en ontroerende kunstzinnige voorstellingen in zijn eigen wijk, waarbij van alles, te horen en te zien zal zijn geïnspireerd op het thema 'Give me some Space'.

Een groep parademakers is samen met bewoners uit de Reeshof al vanaf april bezig met alle voorbereidingen. Om de Buurtparade soepel te laten verlopen zowel in de aanloop naar als tijdens de Buurtparade zijn, we ook aangewezen op de hulp van extra vrijwilligers. Mensen zoals jij, die ook blij worden van zo’n  initiatief en die daar zelf ook best een bijdrage aan zouden willen leveren.

Heel concreet zijn we voor nog op zoek naar:

  • Gastheren en -vrouwen voor het ontvangen, informeren en begeleiden van bezoekers, maar ook voor het uitserveren van hapjes en drankjes.
  • Vrijwilligers die in de Reeshof drukwerk willen verspreiden, maar ons ook kunnen helpen de stands op te bouwen en in te richten.
  • Bouwers/klussers die nog mee willen werken aan een parade act
  • Spelers die willen participeren in een kleine paradevoorstelling.

Heb je zin en tijd? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb je hart voor de wijk? Houd je ervan om samen te werken met anderen? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken. Een kleine vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden stuur dan een mailtje naar Turn on JavaScript!

Andere oproepen voor de Buurtparade Reeshof (zoals het Buurtparade Orkest).

publicatie: 09/09/2015
Vorige pagina