Vacature stagiair(e) Vrijetijdsmanagement

Art-fact is op zoek naar een 3e-jaars stagiair(e) Vrijetijdsmanagement (periode Blok B, C en D).

Over Art-fact
Art-fact is het servicepunt voor amateurkunst in de gemeente Tilburg. Wij zijn een netwerkorganisatie en kennisinstituut voor ‘kunstbeoefening in de vrijetijd’. Amateurkunstenaars kunnen bij ons terecht voor advies en (financiële) ondersteuning. Art-fact is een gesprekspartner voor diverse organisaties in het werkveld en coördineert projecten zoals Community Art projecten en de Week van de Amateurkunst, waarvan in 2015 de vijfde editie plaatsvindt.

Stageopdracht
Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuw programmaconcept voor de Week van de Amateurkunst 2015. Jouw concept is een aanvulling op de bestaande programmaconcepten van de WAK en sluit aan bij de behoeften van de amateurkunstgroepen. Hierbij speel je in op belangrijke ontwikkelingen in de amateurkunstsector.

Bij deze stageopdracht komt een mix van de volgende competenties aan bod: projectmanagement, imagineering, marketing en communicatie. In aanloop naar de Week van de Amateurkunst ondersteun je ook bij diverse organisatorische en communicatie werkzaamheden. Zo krijg je een goed beeld van alles wat bij het organisatieproces van de WAK komt kijken; van de eerste werving tot de laatste evaluatie. Binnen je stage krijg je de mogelijkheid om jouw concept te ontwikkelen én daadwerkelijk te realiseren. Na afloop evalueer je het concept en breng je advies uit over de doorontwikkeling gericht op de toekomst.

Taken en dagelijkse werkzaamheden

  • website en social media bijhouden
  • relevante vergaderingen/bijeenkomsten bijwonen
  • diverse communicatiemiddelen ontwikkelen (bijv. nieuwsbrief, flyers, WAK-krant)
  • persberichten schrijven en contact onderhouden met persrelaties
  • organisatorische werkzaamheden verrichten gerelateerd aan de WAK
  • verrichten van diverse voorkomende werkzaamheden

Wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die houdt van een uitdaging. Jij bent initiatiefrijk en weet van aanpakken. Je kunt je inleven in diverse doelgroepen en hebt feeling met het schrijven teksten. Interesse in of affiniteit met cultuur en amateurkunst in het bijzonder is een pre, maar niet noodzakelijk. Deze stage is een mooie kans om het culturele werkveld beter te leren kennen. Wij bieden je intensieve begeleiding en een passende vergoeding.

Past deze stage bij jou?
Stuur jouw motivatie met CV naar Art-fact t.a.v. Mariska van Beek via Turn on JavaScript!. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of bel naar 013-5360869.

Volledige vacature
Klik hier voor de volledige vacature.

publicatie: 12/08/2014
Vorige pagina