Instructies om een account aan te maken en je aan te melden voor de culturele kaart:

  1. Geef een inlognaam, (maximaal 14 tekens) en wachtwoord in (minimaal 8 tekens). Het wachtwoord kun je zelf  wijzigen, de inlognaam niet. Neem in dat geval contact op met het kantoor via info@art-fact.nl of 013-5360869
  2. Gebruik het email adres waarmee je bij voorkeur wilt inloggen. Op dit e-mailadres ontvang je een activeringslink waarmee je opnieuw kunt inloggen en jouw profiel als lid verder kunt aanvullen. Als je klikt op bewaar wijzigingen ben je aangemeld.
  3. Wil je op de culturele kaart verschijnen als organisatie, dan kun je nadat je bent ingelogd direct doorklikken naar de locatie/organisatiepagina. Op deze pagina vul je het profiel en aanbod van jouw organisatie in. Noteer bij voorkeur hier het algemene e-mail adres en telefoonnummer van de organisatie. Bij een kleine  organisatie of éénmansbedrijf kan dit hetzelfde zijn als de gegevens van jou als contactpersoon. Indien het bezoekadres afwijkt van het postadres, kun je dat aangeven.
  4. Indien er op het bezoekadres meerdere activiteiten plaatsvinden kun je meerdere eigenschappen aankruisen. Dit doe je alleen  als je de hoofd(ver)huurder van de locatie bent, anders kruis je alleen de reden aan waarom jij gebruik maakt van de locatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties