Account aanmaken en aanmelden voor de culturele kaart:

  1. Geef een inlognaam (maximaal 14 tekens) en wachtwoord op (minimaal 8 tekens). Het wachtwoord kun je zelf wijzigen, de inlognaam niet. Wil je je inlognaam wijzigen? Neem dan contact op met info@art-fact.nl of bel 013-5360869.
  2. Gebruik het emailadres waarmee je bij voorkeur wilt inloggen. Op dit emailadres ontvang je een activeringslink waarmee je kunt inloggen en jouw profiel als lid verder kunt invullen. Als je klikt op 'Bewaar wijzigingen' ben je aangemeld.
  3. Wil je op de Culturele Kaart verschijnen als organisatie, klik dan na aanmelden door naar de locatie-/organisatiepagina. Op deze pagina vul je het profiel en aanbod van jouw organisatie in. Noteer bij voorkeur hier het algemene emailadres en telefoonnummer van de organisatie. Bij een kleine organisatie of éénmansbedrijf kan dit hetzelfde zijn als de gegevens van jou als contactpersoon. Indien het bezoekadres afwijkt van het postadres, kun je dat aangeven.
  4. Indien er op het bezoekadres meerdere activiteiten plaatsvinden, kun je meerdere eigenschappen aankruisen. Dit doe je alleen als je de hoofd(ver)huurder van de locatie bent, anders kruis je alleen de reden aan waarom jij gebruik maakt van de locatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties