We organiseren kennis- en netwerkbijeenkomsten en hebben een groot netwerk waardoor we je makkelijk in contact kunnen brengen met andere spelers in het culturele veld in Tilburg. En we maken in samenwerking met Hall of Fame de podcast 'Selfmade', waarin Tyrone Tjon-a-loi jongeren bijpraat over de mogelijkheden die er voor hen zijn in Tilburg. 

Wil je weten wat Art-fact voor jou als jonge maker kan betekenen, mail dan
met patrick.vanberkel@art-fact.nl  of bel 013 - 53 60 869.

 

Tips voor jonge makers

Podcast 'Selfmade'
Art-fact en Hall of Fame praten in de podcast 'Selfmade' jongeren bij over de mogelijkheden die er voor hen zijn in Tilburg #stadvanmakers.

Meemaakpodium
Theaters Tilburg is een talentontwikkelingstraject opgestart waarin jongeren voor een langere periode de kans krijgen om in huis events te organiseren. Daarbij krijgen zij de beschikking over een zaal, techniek-uren en coaching. Ze worden begeleid in het samenstellen van het programma, funding, marketing, organisatie en budgetbeheer. Dit traject wordt sinds 2018 onder de noemer MeeMaakPodia ondersteund door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Meer informatie via Rozemarijn Romeijn (RRomeijn@theaterstilburg.nl).

Lockdown Libi
Stichting Ateliers Tilburg biedt in samenwerking met partners uit de urban culture een fris en verrassend online programma voor jongeren. Onder de titel Lockdown Libi (‘Libi’ is Surinaams/straattaal voor ‘leven’) wordt een - gratis - liveprogramma gestreamed met muziek, kunst, theater, filosofie, design, food en meer.