Art-fact bestaat uit een kernteam van twee vaste medewerkers, bij wie je terecht kunt voor advies, verbinding met andere partijen en hulp bij financiële ondersteuning.

Daarnaast werken er namens Art-fact verschillende freelancers als cultuuraanjager en/of cultuurcoach in verschillende wijken in Tilburg. Binnen projecten en programma’s werken we ook samen met kunstenaars, bij voorkeur uit Tilburg.

 

Judith Ensel
Directeur / programmacoördinator
[javascript protected email address]
013 53 60 869
06 16 82 79 88


"Kunst is de taart en niet de kers, dat is voor mij het uitgangspunt in mijn werk, maar ook in mijn persoonlijke leven. Zonder kunst geen samenleving, geen sociale interactie, geen reflectie, geen ontplooiing, geen schoonheid. Dat is mijn stelligste overtuiging. Ik ben bevoorrecht dat ik bij Art-fact mijn visie vorm mag geven."

   

Patrick van Berkel
Programmamaker
[javascript protected email address]
013 53 60 869
06 52 69 05 57


"Kunst maken is verhalen vertellen, betekenis geven aan de wereld om ons heen. Het vertellen van verhalen bindt ons als samenleving en voedt ons empathisch vermogen. Cultuur is het collectieve geheugen waarin we die verhalen opslaan. Het maakt ons tot wat we zijn."

   

Rozemarijn Oudejans
Communicatie
[javascript protected email address]
013 53 60 869


"Kunst is het cement van de samenleving, dat wat mensen bij elkaar brengt en houdt. En dat geldt des te meer voor amateurkunst. Wanneer mensen samen kunst maken en beleven, brengt dat hen dichter bij elkaar en vallen verschillen weg. Kunst bindt!"

   

Saskia Dellevoet
Programmamaker
[javascript protected email address]
06 40 05 65 96
                                                   [


"Concepten starten met een vraag, gedachte of verhaal. Dat samen onderzoeken, uitdiepen en de (wijk)verhalen vertellen. Met beelden en geluiden, met beweging of stilte. Samen de stad mooier en fijner maken, daar ga ik voor. Jij ook?"

   

Joy's van Lieshout
Cultuuraanjager Kleuren- en Kruidenbuurt
[javascript protected email address]
013 468 38 57


"Als we een inclusieve stad willen dan moeten we zorgen dat iedereen gelijkwaardig kan meedoen. Vooral als het gaat over kunst en cultuur. Van onderaf dingen laten groeien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door kunst goed te faciliteren, zorgen we ervoor dat toch iedereen kan en mag meedoen!"

Miriam Alders

 

Miriam Alders
Cultuurcoach
miriam@raakevenementen.nl 
06 43 54 67 60

“Dromen van kinderen als basis voor de ontwikkeling van een wijkbreed kunst & cultuurprogramma”, dat is mijn uitgangspunt als Cultuurcoach. Via het programma VANG JE DROOM willen we meer kinderen in Tilburg West in contact brengen met kunst & cultuur. Samen met de vijf basisscholen en partners uit de wijk en stad werk ik aan dit programma. Samen maken we dromen waar!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties