De regeling voor Bijzondere Kunstactiviteiten is bedoeld om amateurkunstgroepen te ondersteunen bij grootschalige en/of unieke presentaties. Met deze regeling wil Art-fact hoogwaardige producties stimuleren en amateurkunst in Tilburg een podium bieden om zich te tonen aan het Tilburgse publiek. Het gaat hierbij om een incidentele bijdrage voor amateurkunstkunstactiviteiten binnen de disciplines muziek, zang, dans- en (muziek)theater, beeldende kunst, audiovisuele vormgeving en letteren en diverse vormen van urban arts. Belangrijk is dat het getoonde werk het reguliere aanbod van de groep overstijgt en dat de presentatie/productie bijzonder van karakter is.

Aanvraag doen?

Lees eerst de voorwaarden van deze regeling goed door.

Download het aanvraagformulier en vul het in. Mail het naar [javascript protected email address] of print het uit en stuur het per post aan: Art-fact, Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg.

Let op: je gegevens worden niet automatisch opgeslagen als je het formulier online invult.

Deadlines

Voor 2020 zijn er 2 mogelijke aanvraagperiodes. Let op de uiterlijke inleverdata: 

  • 1 maart 2020: activiteiten in de periode 1 aug. t/m 31 dec. 2020
  • 1 oktober 2020: activiteiten in de periode 1 jan. t/m 31 juli 2021

Evaluatie

Heb je van Art-fact financiële ondersteuning ontvangen vanuit de regeling Bijzondere Kunstactiviteiten, dan dien je de activiteit te evalueren met een inhoudelijke en financiële verantwoording.

Download het evaluatieformulier en vul het in. Mail het naar [javascript protected email address] of print het uit en stuur het per post aan: Art-fact, Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg.

Let op: je gegevens worden niet automatisch opgeslagen als je het formulier online invult.

Bezwaarprocedure

Wanneer je niet voor een bijdrage in aanmerking komt, kun je binnen zes weken na dagtekening van de beschikkingsbrief schriftelijk een bezwaarschrift indienen volgens de bezwaarprocedure.  

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over de regeling Bijzondere Kunstactiviteiten of heb je hulp nodig bij het invullen van je aanvraag, neem dan contact op met [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

 

Voorwaarden Bijzondere Kunstactiviteiten

Aanvraagformulier Bijzondere Kunstactiviteiten

Evaluatieformulier Bijzondere Kunstactiviteiten

Bezwaarprocedure Bijzondere Kunstactiviteiten

Besluiten van de regeling Bijzondere Kunstactiviteiten - tranche 2020 1: 1 aug. t/m 31 dec. 2020

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties