Naast de georganiseerde amateurkunst binnen verenigingen, ondersteunt Art-fact ook ongeorganiseerde groepen, informele verbanden en individuele vormen van amateurkunst. Met de regeling Nieuwe Initiatieven ondersteunen we groepen van amateurkunstbeoefenaars in de gemeente Tilburg bij het opstarten van een nieuw initiatief. De initiatieven van nieuwe groepen dienen gericht te zijn op een culturele productie of presentatie. Het gaat hierbij om eenmalige activiteiten of om structurele activiteiten waarbij steeds nieuwe deelnemers betrokken worden. We hebben een voorkeur voor initiatieven door en voor jongeren, bijzondere doelgroepen en initiatieven in buurten en wijken.

Aanvraag doen?

Lees eerst de voorwaarden van deze regeling goed door.

Maak eerst een account aan als je die nog niet hebt. Daarna kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord. Vervolgens ga je naar het online aanvraagformulier.

Deadline

Aanvraagformulieren moeten uiterlijk vier weken voor aanvang van de activiteit binnen zijn bij Art-fact.

Evaluatie

Heb je van Art-fact financiële ondersteuning ontvangen vanuit de regeling Nieuwe Initiatieven, dan dien je na afloop van de activiteit binnen acht weken een inhoudelijke en financiële evaluatie in bij Art-fact. Gebruik hiervoor het online evaluatieformulier.

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over de regeling Nieuwe Initiatieven of heb je hulp nodig bij het invullen van je aanvraag, neem dan contact op met [javascript protected email address] of bel 013-53 60 869.

 

Voorwaarden Nieuwe Initiatieven

Online aanvraag Nieuwe Initiatieven (let op: eerst inloggen)

Online evaluatie Nieuwe Initiatieven (let op: eerst inloggen)

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties