Met de Opleidingsbijdrage Amateurkunst waarborgt Art-fact structureel de artistieke kwaliteit door een bijdrage te verlenen in de opleidingskosten van verenigingen en verenigingsleden. De bijdrage is een procentuele vergoeding van maximaal 33% van de opleidingskosten. Een aanvraag voor een Opleidingsbijdrage is alleen mogelijk als de organisatie structureel een Basisbijdrage Amateurkunst ontvangt. De Opleidingsbijdrage Amateurkunst heeft altijd betrekking op de kosten gemaakt voor opleiding uit het jaar daarvoor. Dus de bijdrage die je aanvraagt in 2020 heeft betrekking op 2019.

In 2020 kan voor de laatste keer gebruik worden gemaakt van deze regeling.
Dat betekent dat je alleen nog de opleidingskosten kunt declareren over 2019 volgens deze voorwaarden. Deze regeling komt te vervallen en wordt vervangen door een nieuwe regeling met andere voorwaarden. Verenigingen die begin 2019 een aanvraag hebben gedaan, zijn hierover reeds geïnformeerd.

Aanvraag doen?

Lees eerst de voorwaarden van deze regeling goed door.

Vul dan het aanvraagformulier digitaal in en stuur het uiterlijk 1 februari 2020 naar [javascript protected email address] of print het uit en stuur het per post aan: Art-fact, Koningsplein 11a, 5038 WG Tilburg.

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over de Opleidingsbijdrage Amateurkunst of heb je hulp nodig bij het invullen van je aanvraag, neem dan contact op met [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

De regeling en formulieren zijn vanaf 1 oktober te downloaden

 

Voorwaarden Opleidingsbijdrage

Aanvraagformulier Opleidingsbijdrage

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties