Met de regeling Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten ondersteunt Art-fact kunstprojecten die resulteren in een uiting voor publiek op een openbare locatie in de gemeente Tilburg met een financiële bijdrage. De projecten worden uitgevoerd met en door Tilburgse cultuurmakers, onder (bege)leiding van professionele makers. De regeling is een incidentele bijdrage voor amateurkunstkunstprojecten binnen alle kunstdisciplines waaronder ook urban arts. Het gaat om kunstprojecten die het reguliere aanbod van de aanvrager overstijgen en die bijzonder zijn van karakter.

Aanvraag doen

Denk jij ook in aanmerking te komen voor de Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten? Lees dan eerst de voorwaarden van deze regeling. Je vindt deze als download onderaan deze pagina.

Aanvraagformulier

Een aanvraag voor de regeling Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten doe je online. Om dit te kunnen doen, log je in of maak je een account aan als je dit nog niet hebt. Dat doe je via de rode knop onderaan deze pagina. Ben je ingelogd, dan heb je toegang tot: 

Aanvraagfomulier Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten

Deadlines

De regeling voor periode 1 wordt per 1 april 2022 opengesteld. Uiterlijk 1 mei moet je aanvraag binnen zijn.  

 Periode 1   1 april 2022  voor activiteiten in de periode 1 juli. t/m 31 dec. 2022
 Periode 2  1 oktober 2022  voor activiteiten in de periode 1 jan. t/m 31 juni 2022

Evaluatie 

Voor deze regeling ben je verplicht na afloop je project inhoudelijke èn financieel te evalueren en verantwoorden via een online evaluatieformulier. Om dit te kunnen doen, log je in. Dat doe je via de rode knop onderaan deze pagina. Ben je ingelogd, dan heb je toegang tot: 

Evaluatieformulier Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten

Bezwaarprocedure

Wanneer je niet voor een bijdrage in aanmerking komt, kun je binnen zes weken na dagtekening van de beschikkingsbrief schriftelijk een bezwaarschrift indienen volgens de bezwaarprocedure.  

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over de regeling Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten of heb je hulp nodig bij het invullen van je aanvraag, neem dan contact op met [javascript protected email address] en/of [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

Downloads