Door wie
DeDanspunt i.s.m. Factorium Cultuurmakers
Datum
12 september 2021
Tijd
11.00-22.00u
Locatie
Muzetuin en Vrijheidspark
Bijdrage Art-fact
€ 1500

DeVloerOp is een dansevenement op zondag 12 september waar presentaties en demonstraties te zien zijn met een divers palet aan dans voor alle leeftijden, stijlen en niveaus. Van salsa tot moderne dans, van stijldans tot hiphop en waar we improviseren en waar we in stilte onze eigen dans dansen, freestylen, maar bovenal een feestje bouwen.

Het start om 11:00 uur met een kinderprogramma en workshops, om 13:00 uur start het hele festival met een open podium en we sluiten het festival in de avond af met een dansfeest tot 22:00 uur. Het dansfestival vindt plaats in de Muzentuin (tussen Theaters Tilburg en Fontys Factorium) en het Vrijheidspark (bij Factorium).

Deelname dansgroepen

Wil je als groep deelnemen aan het open podium, maar weet je nog niet precies of je een groep dansers beschikbaar hebt? Meld je dan (toch vast) aan via de aanmeldknop onderaan deze website. Hier vind je ook meer info over het evenement. Uiteraard zijn alle dansers ook als bezoekers welkom en is er de mogelijkheid om zelf aan workshops mee te doen. 

Bijdrage dansgroepen

Voor de extra kosten voor de docent/artistiek begeleider stellen wij vanuit Art-fact een kleine bijdrage van € 150,- per groep beschikbaar. Een declaratieformulier sturen wij op verzoek toe, aan te vragen via judith.ensel@art-fact.nl

Meedoen als vrijwilliger
deVloerOp kan vele handen gebruiken. Geef je op als vrijwilliger en maak het mee! 

Programma 

Website deDansPunt