Factorium Festival 2020 AFGELAST

Een verrassend uitje voor de hele familie!
Factorium bestaat alweer 151 jaar en dat vieren ze op zondag 15 maart met een grandioos en gratis festival voor de hele familie.
In de vijftiende editie van het jaarlijks terugkerende Factorium Festival geeft Factorium je dit jaar een exclusief kijkje achter de schermen.

Door wie
Factorium

Maak kennis met de Factorium Familie bestaande uit cursisten, kunstenaars, docenten, choreografen, musici, zangers, theatermakers en regisseurs. Zij trakteren deze middag op een uitgebreid programma vol met eigen werk, grote- en kleine voorstellinkjes, muziekoptredens, showcases, cross-overacts, gastoptredens, masterclasses en workshops.
Factorium zet alle deuren open; van de dansstudio`s tot de kantoren, van kleedkamers tot de nieuwste DJ studio Six. Kom langs en laat je lekker verrassen!

Wat kun je verwachten?
Een hartelijk ontvangst door de Factorium Familie. Bezoek de gluurgang met vreemde theaterscènes, de muziekkamer met een wonderlijk droomconcert, de eetkamer waar een mislukte date plaatsvindt, het pretpaleis voor de kleintjes of de spannende Popkelder. Tijdens het Festival is in elke hoek van het huis wel iets te doen en te beleven. Neem je eigen familie mee of kom alleen; iedereen is welkom!

Programma highlights
Voorplein
Meteen al op het voorplein worden de zintuigen lekker geprikkeld met korte performances. Laat je ieder kwartier verrassen door een kort en krachtig, maar vooral grappig en absurd optreden.

Foyer                                                                 
Sit back and relax. De Foyer, Franse bistro, is dé plek waar je even op adem kunt komen. Prins Heerlijk zorgt voor een drankje en wat lekkers en DJ Martijn voor een relaxmuziekje. Inclusief surprise act.

Het Grote Theater
In het Grote Theater zie je verrassende cross-over voorstellingen. Een lange tafel, twee mensen. HEEL ERG ZENUWACHTIG, want ze zijn op hun eerste date. Ze willen elkaar echt leren kennen, maar… er is een nest met musicalpoezen, een gigantisch strijkorkest, dansers op de tafel, een ober die het steeds verkeerd doet en meer... Zouden ze ooit bij elkaar komen?

zie ook www.factorium.nl 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties