Door wie
L'aventure Musicale
Datum
27-11-2021
Tijd
19:30
Locatie
concertzaal Theaters Tilburg
Bijdrage Art-fact
€3000 Bijdrage bijzondere kunstprojecten

In de reeks succesvolle voorstellingen verzorgt L’ Aventure Musicale onder leiding van dirigent Peter-Paul van Esch een nieuwe sfeervolle show! In ‘Heroes’ staat de muziek van de legendarische zanger David Bowie centraal, maar ook de symfonie ‘Heroes’ van de Amerikaanse componist Philip Glass. Voor de uitvoering van dit muziekstukstuk is toestemming gevraagd aan de componist zelf.

‘Heroes’ is het meest tijdloze nummer van David Bowie. Het is een lied dat een leven samen verbeeldt, het gaat over strijd voor de mogelijkheden van de toekomst. Dit thema is zeer actueel, door alle beperkingen is onze toekomst onzeker. Orkest L’Aventure Musicale neemt haar publiek hierin mee samen met de zangsolisten Aschwin Schreiber, Marleen Achten en Marieke van Middelkoop en visueel vormgever Jeanne Shaw. De presentatie van deze verrassende avond is in handen van Ton van Heeswijk. In het voorprogramma geven Orkest L’ Aventure Noord en Orkest L’ Aventure Reeshof alvast een voorproefje.

Wil je deze muzikale beleving meemaken? De voorstelling vindt plaats op zaterdag 27 november in de Concertzaal van Theaters Tilburg om 20.30 uur. Het voorprogramma start om 19.30 uur.

Kaarten à € 17,50 incl. koffie/thee en een programmaboekje, zijn te bestellen via www.aventuremusicale.nl, www.theaterstilburg.nl, en bij de kassa van Theaters Tilburg (à € 20,50).

Meer concertfoto's op de site van L'aventure Musicale