Door wie
Het Gevallen land
Datum
24 en 25 mei
Tijd
20.00u.
Locatie
Stoom013
Bijdrage Art-fact
2800 vanuit de regeling Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten

Met 24-hours project maakt Het Gevallen Land theather met en voor studenten en mensen die nog niet (zo erg) bekend zijn met
toneel. In een kort en snel project laten we hen kennis maken met deze kunstvorm en kunnen zij de vraag voor henzelf beantwoorden of dit een hobby is voor de lange termijn. 

Op een vrijdagavond 24 juni komen we met alle spelers samen en krijgt iedereen zijn tekst, zijn kostuum opdracht, zijn rol. Vervolgens moet iedereen gaan leren en oefenen en naar bed. Zaterdagochtend komen we weer samen en in 1 dag werken we naar een voorstelling in de avond. Op zaterdagavond om 20.00 is iedereen welkom om het resultaat te komen bekijken. De voorstelling is toegankelijk voor iedereen. 

Degene die hieraan meedoen komen in een snelkookpan terecht. Er is er geen tijd voor twijfel of onzekerheid, er worden razendsnel keuzes gemaakt, waardoor er heel sterk intuïtief gewerkt wordt. Dit gebeurt onder de bezielende leiding van theatermaker Lisah Baert en choreograaf/danser Tegest Pecht Guido.  Lisa Ruskus en Jurriaan Achthoven vullen het artistieke team aan. Er wordt ingezoomd op een bepaalde scènes, delen van tekst én er is persoonlijke spelcoaching.