Kunstloc Connects | Het nieuwe werken

ZZP'ers in de cultuur delen hun ervaringen met het 'nieuwe normaal'. Hoe heeft de coronacrisis jou geraakt? Wat heb je ervan opgestoken?

Door wie
kunstloc
Datum
13 oktober 2020
Tijd
10:00-12:30
Locatie
online/ kunstloc

Wat zijn de gevolgen van coronacrisis voor jou in deze nieuwe werkelijkheid? Wat was de waarde van je contract? Je afspraken? Wat zijn je ervaringen met NOW, TOGS of Tozo?
Kunstloc ontving reacties als: “De manier waarop opdrachtgevers, scholen en musea, ineens de deur voor ons sloten en verwezen naar Tozo was zeer confronterend. [...] Ik miste als zzp-er de mogelijkheid om mee te denken over oplossingen en ben daar ook nauwelijks in betrokken.”

Peter van den Bunder van de Kunstenbond voert met deelnemers het gesprek waarbij wordt gedacht in oplossingen. De focus ligt daarbij met name op de afstemming. Wat is wenselijk? Wat is er juridisch mogelijk? Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden. En gaat het niet ook gewoon om goed contact? En hoe daarin te investeren?

Het wordt een hybride beijeenkomst: deels fysiek, deels online. Voor het fysieke deel, worden ‘collega’s’ gezocht met aansprekende ervaringen op dit gebied. Je kunt die delen via herman.kuypers@kunstlocbrabant.nl. Uit de reacties zal indien nodig een selectie worden gemaakt.

Online is er voldoende capaciteit. Ook dan kun je actief deelnemen. Online deelname is gratis, maar inschrijven is vereist. Inschrijven doe je via de website van Kunstloc Brabant, dar vind je ook het programma

Agenda

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties