Bijdrage Art-fact
900 uit Buurtcultuurimpuls

De Bakfietsjuf gaat in de maand november op verschillende locaties in de Reeshof kunstworkshops verzorgen voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar. De resultaten uit de kunstworkshops worden in december tentoongesteld in de bibliotheek Heyhoef en zullen daarna verpakt worden in een Pakje Kunst. De bonte verzameling aan kunstwerken uit de Reeshof is van 27 t/m 30 december verkrijgbaar voor bezoekers van Spruit kinderfestival in de binnenstad van Tilburg. Alle kinderen uit de Reeshof zijn welkom om mee te werken aan deze uitdaging van 400 kunstwerken!

Workshops
Bakfietsjuf Marjo Dirks gaat in de maand oktober en november een aantal kunstworkshops verzorgen bij verschillende BSO’s en basisscholen uit de Reeshof. Daarnaast vinden er ook 3 openbare workshopmiddagen plaats bij de Bibliotheek Heyhoef. Deze vinden plaats op: woensdag 11 november, woensdag 18 november en vrijdag 20 november van 15.30- 17.00 uur.
Iedereen kan meedoen, wel even aanmelden via heyhoef@bibliotheekmb.nl 


Projectinfo
Met dit project willen we kinderen uit de Reeshof prikkelen om kunstwerken voor anderen te maken. Als anonieme kunstenaars kunnen ze hun talent delen met de bezoekers van Spruit kinderfestival. De kunstwerken worden als verrassingspakketjes in de automaten van Pakje Kunst aangeboden tijdens het festival. Elk kunstwerk is voorzien van naam en leeftijd van de maker. Aan het project werken mee: Bibliotheek Heyhoef, BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd en BS de Wegwijzer, Cultuur BSO Studio T
Pakje Kunst TAKE OVER wordt ondersteund door Art-fact, Reeshof CultuurT en het Boekenschop.

Met je Hart
80 pakketjes worden aangeboden aan de stichting Met je Hart. Deze pakketjes kunnen verdeeld worden onder de doelgroep van deze stichting die zich inzet voor kwetsbare, onzichtbare thuiswonende ouderen die gezien hun fysieke, mentale, sociale of financiële situatie eenzame gevoelens ervaren. Ook in de Reeshof.