spreekuur VSB fonds

Het VSBfonds, een particulier vermogensfonds dat financiële steun biedt aan initiatieven van organisaties die actief willen meedoen aan de samenleving, is in januari gestart met Donatie op Locatie in Noord-Brabant. Omdat er nog weinig aanvragen uit Brabant komen geeft het VSBfonds in samenwerking met Kunstloc mensen de kans om zich zelf aan te melden voor een spreekuur op donderdagmiddag 19 december om kort te toetsen of het mogelijk is om een aanvraag bij het fonds in te dienen.

Door wie
Kunstloc / VSB Fonds
Datum
30 januari

Heb jij een mooi idee?

Heb jij een mooi idee waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit dat hier lokaal of regionaal impact heeft? Een idee waardoor deze mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap?

Kom dan op donderdagmiddag 30 januari op het spreekuur bij Kunstloc Brabant. En kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds. Let op: je moet je vantevoren aanmelden via infozeelandbrabant@vsbfonds.nl of 030 230 3306.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties