Door wie
Art-fact; Fameus Antwerpen; The Contact Theatre Manchester tijdens Kaapstad 2021
Datum
13 tot en met 15 augustus 2021
Tijd
Afsluitende performance: 15.00u.
Locatie
Cinecitta, Willem II Straat 29, 5038 BA Tilburg

Project Unlocked ontstond vanuit De Opsluiting, een creatief initiatief dat vorig jaar vanwege corona niet door kon gaan. Toen was het nog de bedoeling dat de deelnemers 24 uur samen werden opgesloten…. maar dit jaar gooien we de deuren weer open! Unlocked vindt in Tilburg plaats tijdens festival Kaapstad. De thuisbasis van de groep Tilburgse jongeren is Cinecitta, maar ze gaan ook op pad in de binnenstad om aan creatieve opdrachten te werken. Dus wees gewaarschuwd en laat je verrassen: je kunt ze in het wild tegenkomen.


Live op de socials 

Volg op 13 tm 15 augustus het live maakpoces van de perfomance via Instagram en Facebook.

Afsluitende performance
Cinecittta, zondag 15 augustus tussen 15:00 en 15:30u. 

 

Meedoen? Je kan je aanmelden als je tussen de 17 en 27 jaar bent en ervaring hebt met theater, dans, muziek, spoken word of beeldende/digitale kunst. Je moet beschikbaar zijn op 13, 14 én 15 augustus (op deze zondag is er nog een gezamenlijke afsluiting). Je overnacht van 13 op 14 augustus met de andere jongeren en de artistieke coach in de Cinecitta. Deelname is gratis. Bij een groot aantal aanmeldingen maken we een selectie, gebaseerd op een gebalanceerde verdeling over de kunstdisciplines.

Vragen of meteen aanmelden? Mail naar unlocked@art-fact.nl. Aanmelden kan tot maandag 12 juli, 23.59u

 

Unlocked is een gezamenlijk initiatief van Art-fact Tilburg, Fameus Antwerpen en The Contact Theatre Manchester. Het project wordt ondersteund door Theaters Tilburg, Het Zuidelijk Toneel, Kaapstad, Fonds Cultuurparticipatie en Fonds Grensverleggers/ de buren