Project Unlocked ontstond vanuit De Opsluiting, een creatief initiatief dat vorig jaar vanwege corona niet door kon gaan. Toen was het nog de bedoeling dat de deelnemers 24 uur samen werden opgesloten…. maar dit jaar gooien we de deuren weer open! Unlocked vindt in Tilburg plaats tijdens festival Kaapstad. De thuisbasis van de groep Tilburgse jongeren is Cinecitta, maar ze gaan ook op pad in de binnenstad om aan creatieve opdrachten te werken.

 

Meedoen? Je kan je aanmelden als je tussen de 17 en 27 jaar bent en ervaring hebt met theater, dans, muziek, spoken word of beeldende/digitale kunst. Je moet beschikbaar zijn op 13, 14 én 15 augustus (op deze zondag is er nog een gezamenlijke afsluiting). Je overnacht van 13 op 14 augustus met de andere jongeren en de artistieke coach in de Cinecitta. Deelname is gratis. Bij een groot aantal aanmeldingen maken we een selectie, gebaseerd op een gebalanceerde verdeling over de kunstdisciplines.

 

Vragen of meteen aanmelden? Mail naar unlocked@art-fact.nl. Aanmelden kan tot maandag 12 juli, 23.59u

 

Unlocked is een gezamenlijk initiatief van Art-fact Tilburg, Fameus Antwerpen en The Contact Theatre Manchester. Het project wordt ondersteund door Theaters Tilburg, Het Zuidelijk Toneel, Kaapstad, Fonds Cultuurparticipatie en Fonds Grensverleggers/ de buren