Door wie
Walking Nine Lives
Datum
27 februari 2024
Locatie
Hall of Fame
Bijdrage Art-fact
€1.540,00

Programma

Tijdens de modeshow werden gestylde outfits op een catwalk tentoongesteld aan het publiek. Dit evenement was voor iedereen toegankelijk, zelfs als je niet diep in de modewereld zit. De catwalk werd verdeeld in twee acts met thematische outfits. Tussen de acts door kon je genieten van een dance act en zelfs tweedehands kleding kopen, informatie krijgen van Stai Amnesty en je eigen kleding laten bedrukken met een uniek design!

Team van creatievelingen

Walking Nine Lives werd mogelijk gemaakt door een team van gepassioneerde content creators: modellen, fotografen, videografen en grafisch ontwerpers. Allemaal werkten ze met één doel: Walking Nine Lives tot leven brengen op een onvergetelijke manier.

Doel

Ze lieten zien dat tweedehands kleding niet alleen duurzaam is, maar ook heel fashionable kan zijn! Daarnaast brachten ze een dialoog op gang brengen over bewuste mode. Na de show kon je zelfs de kleding kopen die op de catwalk schitterde.

Wil je weten hoe oprichter Bunga Noz (23 jaar) haar project heeft ervaren? Lees hier het volledige gesprek, waarin ze haar ervaring deelt en een waardevolle tip geeft aan andere jonge creatievelingen.

Walking Nine Lives werd mede ondersteund vanuit de regeling Impuls Jongerencultuur. Ook een project opzetten? Lees hier meer!

Foto's door Sara Roos / @sararoos.art