Met de Basisbijdrage Amateurkunst ondersteunt Art-fact structureel de exploitatie van Tilburgse amateurkunstgroepen. Wil je in aanmerking komen voor deze ondersteuning, dan dien je als vereniging of stichting aan de volgende eisen te voldoen:

  • je bestaat al minstens twee jaar
  • je hebt je gepresenteerd op één van de openbare podia in de stad
  • je repetitieruimte bevindt zich in Tilburg

Aanvraag doen?

Deze regeling is voor twee jaar en kan maar één keer in de twee jaar aangevraagd worden. De deadline voor de eerstvolgende aanvraagperiode is 1 februari 2020.

Lees eerst de voorwaarden van deze regeling goed door.

LET OP: Download het aanvraagformulier  en sla dit eerst op onder een andere naam. Pas daarna kun je het aanvraagformulier invullen. Als je dit niet in deze volgorde doet, wordt niet alles bewaard. Print het formulier uit en stuur het samen met de vereiste bijlagen naar: Art-fact, Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg.

Bezwaarprocedure

Wanneer je niet voor een bijdrage in aanmerking komt, kunt je binnen zes weken na dagtekening van de beschikkingsbrief schriftelijk een bezwaarschrift indienen volgens de bezwaarprocedure.  

Startsubsidie Nieuwe Groepen

Ben je een groep-in-oprichting of voldoe je als groep (nog) niet aan bovenstaande eisen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een financiële bijdrage voor een nieuwe groep. Met deze regeling ondersteunt Art-fact amateurkunstenaars die zich willen organiseren binnen een vereniging of stichting. De nieuwe groep moet een cursusaanbod voor leden/cursisten bieden met als einddoel een productie, presentatie of voorstelling. Wil je in aanmerking komen voor de regeling nieuwe groepen, gebruik dan het aanvraagformulier. Nadat nieuwe groepen hun bestaansrecht hebben bewezen, kunnen ze een aanvraag indienen voor een Basisbijdrage Amateurkunst.

Heb je een bijdrage ontvangen voor de start van je nieuwe groep, dan dien je uiterlijk 8 weken na afronding van de activiteiten een inhoudelijke en financiële evaluatie in bij Art-fact. Gebruik hiervoor het evaluatieformulier.

Vragen en meer informatie

Wil je meer weten over de Basisbijdrage Amateurkunst of de ondersteuning voor nieuwe groepen, of een aanvraag doen voor een van beide regelingen, neem dan contact op met [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

 

Formulieren Basisbijdrage:

Voorwaarden Basisbijdrage

Toelichting puntenberekening Basisbijdrage

Aanvraagformulier Basisbijdrage 2020-2021

Aanvraagformulier uitbetaling Basisbijdrage 2021

Bezwaarprocedure Basisbijdrage

 

Formulieren Nieuwe Groepen:

Voorwaarden finaciële bijdrage Nieuwe Groepen

Aanvraagformulier Nieuwe Groepen

Evaluatieformulier Nieuwe Groepen

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties