Met de Financiele Basisbijdrage Amateurkunst (FBA) ondersteunt Art-fact structureel de exploitatie van Tilburgse amateurkunstgroepen. Wil je in aanmerking komen voor deze ondersteuning, dan dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • je bestaat als vereniging/stichting minstens twee jaar
  • je vereniging of stichting staat bij de KvK ingeschreven in Tilburg
  • je repetitieruimte bevindt zich in de gemeente Tilburg

Aanvraag doen?

De huidige regeling wordt vervangen voor een nieuwe regeling.
De eerstvolgende aanvraagperiode is 1 februari 2022. 

Lees eerst de voorwaarden van deze regeling goed door.

Voor deze eerste nieuwe aanvraagronde zijn er tijdelijk extra bepalingen toegevoegd

Download het juiste aanvraagformulier en vul het in. Print het formulier uit, onderteken het en stuur het naar: Art-fact, Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg of digitaal naar judith.ensel@art-fact.nl voorzien van de noodzakelijke bijlagen.

Let op: je gegevens worden niet automatisch opgeslagen als je het formulier online invult. Dus sla het formulier eerst op je eigen computer op en vul het dan pas in.

Ben je een groep-in-oprichting en/of voldoe je als groep (nog) niet aan bovenstaande eisen, dan kom je mogelijk wel in aanmerking voor een  incidentele ondersteuning uit de regeling Financiële Bijdrage Presentaties.

Vragen en meer informatie

Wil je meer weten over de Basisbijdrage Amateurkunst of (wederom) een ondersteuning als nieuwe groep, neem dan contact op met [javascript protected email address] of bel 013 - 53 60 869.

Toekenningen Basisbijdrage Amateurkunst 2021